Homemade ljetne hlače

Nemoj bacati stare traperice! Ne samo da ih možeš izrezati u obične kratke hlače za ljeto, već ih možeš u potpunosti redizajnirati, baš kao što je to napravila i ova cura.

Ovoj curi definitivno ne nedostaje inspiracije, volje i želje za novim modnim komadom! To je dokazala i sa svojim novim hlačama koje je napravila potpuno sama i to od svega tri predmeta – poludugih bijelih hlača, dugih crnih i bijele marame koju je imala. Na početku videa je pokazala kako su svi ti predmeti izgledali prije nego što ih je spojila u jedan.

 

@lturkalj Gledajte do kraja;)) #fypシ #foryoupage #balkantiktok #croatia #srbija #bosnia ♬ Lagana - Amna

 

Na kraju je dobila predobre, moderne hlače koje su rezane sa strane pa su zato i idealne za ljeto, a sve zahvaljujući starim komadima robe koje je imala u ormaru. Nismo samo mi oduševljeni njezinim hlačama koje bi se trebale početi prodavati, nego su oduševljeni i mnogi pratitelji u komentarima koji joj zavide na ideji, ali i na realizaciji koju je uspjela izvesti. Sada ima ljetne hlače od čak 3 različita materijala, dizajna, ali i 3 različite boje koje si međusobno predobro odgovaraju. Zbog nje, sada smo i mi dobili inspiraciju za iskoristiti staru odjeću koja stoji u ormaru nenošena!

Hailey Bieber Hailey Bieber uvijek izgleda odlično: 7 malih modnih trikova koje i ti možeš ukrasti od nje

Jeftine stvari za skuplji dojam Izgledaj luksuzno bez da potrošiš puno novaca: Ovih 10 stvari su jeftine, a izgledaju skupo

diy stara odjeća potpuno nove hlače inspiracija izrada odjeće kod kuće

Još vijesti