Moda u 2024.

 Trendovi dolaze i odlaze, ali neki se ipak često vraćaju. U 2024. predviđa se povratak poznatih i prepoznatljivih stilova, ali i odjevnih komada te dodataka. Ovdje ti donosimo 5 trendova koji će se u 2024. možda vratiti. 

Stilovi odijevanja Još uvijek nemaš svoj stil odijevanja? Možda te inspirira neka od 8 trenutno najpopularnijih estetika

1. Delikatan stil
To je suptilan, delikatan i šarmantan stil koji kombinira elemente nostalgične jednostavnosti i umjetničke kreativnosti. Ovaj trend naglašava ručno izrađene detalje, pastelne boje i igru sa simpatičnim uzorcima.
S čime kombinirati: Ovaj stil se odlično kombinira s vintage komadima odjeće, poput retro haljina ili majica s motivima, kao i s nekonvencionalnim modnim dodacima poput šešira s mašnama ili cvjetnih naušnica.


2. Uske trapezice
Uske trapezice su suvremeni odmak od klasičnih trapezica. Ovaj trend naglašava sužene nogavice koje dodaju profinjeni izgled i naglašavaju siluetu.
S čime kombinirati: Uske trapezice se odlično kombiniraju s uskim majicama ili bluzama kako bi naglasile elegantnu liniju struka. Također se mogu nositi s visokim potpeticama kako bi dodale dozu sofisticiranosti.


3. Životinjski uzorci
Trend životinjskih uzoraka donosi dozu divljine u modu. Leopard, zebra ili tigar uzorci često se koriste kako bi stvorili hrabar i privlačan izgled.
S čime kombinirati: Životinjske uzorke možeš kombinirati s jednobojnim komadima kako bi istaknula uzorak. Na primjer, suknje ili hlače s životinjskim uzorkom mogu se kombinirati s jednostavnom crnom bluzom ili bijelom košuljom.


4. Masivne torbe s izraženim detaljima
Velike torbe s istaknutim detaljima postaju značajan modni statement. Ovaj trend naglašava praktičnost uz istovremeno isticanje izraženih tekstura, oblika i boja.
S čime kombinirati: Masivne torbe sjajno se kombiniraju s jednostavnijim outfitima. Noseći ih uz jednobojnu odjeću, poput traperica i basic majice, torba će doći do izražaja.


5. Dotjerani preppy stil
Dotjerani preppy stil kombinira klasične i elegantne komade s elementima sportskog stila. Ovaj trend naglašava čistu i urednu estetiku, često koristeći klasične krojeve i sofisticirane tkanine.
S čime kombinirati: Ovajvstil možeš kombinirati nosivši košulje s kragama, vunene pulovere, chino hlače i klasične tenisice. Dodaj malo boje s decentnim mornarskim prugama ili detaljima poput remena.

 

Znaš li što je eclectic granpa modni trend? Nova modna estetika za kojom lude cure – kako se odijevati kao moderni djedica i izgledati dobro?

 

stil trend povratak 2024

Još vijesti