Galerija Zara parfemi Sublime Epoque Amber Fusion +9 Golden Decade

Jedna stvar s kojom će nas Zara uvijek oduševiti su njihovi parfemi! Čak i da nisi fan njihove odjeće, za ovu im kategoriju nije moguće prigovoriti. Parfemi im mirišu božanstveno, neki kažu da su zapravo dupe mirisi luksuznih parfema!

Parfemi iz Zare su velika mirisna ljubav mnogih cura. I to je s razlogom. Ako si ikada bacila nos na koji njihov parfem, onda znaš o čemu pričamo. Mirišu divno, izbor je ogroman, cijene prihvatljive, a kvaliteta bolja nego kod nekih tri puta skupljih parfema. Kada se s njima našpricaš, znaš da ćeš mirisati cijeli dan. I nekoliko dana kasnije ako si pošpricala po odjeći. Mnoge oduševljava i činjenica da mirišu isto kao i neki luksuzni parfemi, jer dosta je Zarinih mirisa zapravo dupe nekog totalno skupog i fensi parfema. Neke od dupeova možeš vidjeti u članku ispod.

Miris parfema Zarini parfemi su gotovo identični kao oni od skupih i poznatih brendova – jedan od njih je sličan i Dioru

Sada ti donosimo listu njihovih najpopularnijih parfema! Ukoliko ti se sviđaju Zarini parfemi, ne znaš koji bi kupila i odakle bi krenula, baci najprije oko na ovo jer oni su izgleda oduševili najveći broj cura. Koji su mirisi ušli u trenutni top 12 najpopularnijih? Trenutno kažu da su to ovi. Pogledaj u galeriji iznad! Usput ti dodajemo i koji je od njih dupe kojeg luksuznog parfema – nisu svi dupe.

Parfemi KVIZ: Koji je parfem baš idealan za tebe?

zara parfem dupe najpopularniji parfemi iz zare Moda

Još vijesti