Slika nije pronađena

Iako se ukusi razlikuju i ne sviđaju se svima isti mirisi parfema, djevojka tvrdi da su ova 3 siguran izbor ako želiš nekog dečka oboriti s nogu. Na ove će pasti baš svaki dečko. Moramo reći da im je ukus prilično skup.

Možeš imati milijun parfema i najvjerojatnije će ti dečko uvijek reći da fino mirišeš kada ih koristiš, ali tri se posebno izdvajaju. Iz nekog razloga, postoje tri koja će im najviše privići pozornost. Djevojka koja ima itekako zavidnu kolekciju parfema, tvrdi da su ova tri dobitna kada želiš osvojiti dečka i da s njima ne možeš pogriješiti. Jer kakav god tko imao ukus kada su parfemi u pitanju, ovi su nepogrešiv odabir.

@hebesy Why do guys love the sweet perfumes? #perfumetiktok #perfume #sweetperfume #blackopium #ysl #goodgirl #arianagrande #sweetlikecandy #fragrance use this sound if your gay - 🗿

Ta tri parfema su:

1.Ariana Grande Sweet Like Candy
2.Carolina Herrera Good Girl
3. Yves Saint Laurent Black Opium

Iako su zadnja dva prilično skupa i nisu nešto što si svatko može priuštiti, na listi se našao i jedan malo više za svačiji budžet, Arianin 'Sweet Like Candy'. Cure su se u komentarima složile da je definitivno u pravu za Arianin parfem jer ga mnogi već imaju i kada ga nose, dobivaju redovito komplimente da prefino mirišu.

Kada želiš igrati na sigurno i zavesti dečka svojim mirisom, ovi su parfemi najsigurniji odabir.

Pogledajte još:

Zarini parfemi su gotovo identični kao oni od skupih i poznatih brendova – jedan od njih je sličan i Dioru

Parfemi na curama koje dečki obožavaju: Za ovih se 7 najviše njih slaže da su im posebno privlačni

Najbolji ženski parfem 2020. godine: Jedan je osvojio nagradu koja je kao Oscar u svijetu parfema

parfemi privlačni dečkima ženski parfemi

Još vijesti