Jesenski outfit

I ove se godine vraćamo ovom trendu, a možda si ga i ti već nosila, bez da zapravo znaš odakle je on krenuo. E pa prije puno godina ga je pokrenula princeza Diana, a cure i dan danas vole iskopirati njen stil.

Princeza Diana bila je prava modna ikona. Pokrenula je neke trendove koji se nose i dan danas! Poput primjerice „revenge haljine“, ili ovog trenda o kojem ćemo sada pričati, a koji je idealan za toplije jesenske dane kakve upravo imamo. Kada pomisliš na nekoga tko je princeza vjerojatno ti se u glavi pojave fotografije elegantnih haljina, cipelica i punđi. Iako smo princezu Dianu mogli vidjeti i u takvim izdanjima, kada je bila u casual outfitima, voljela je uz kratke biciklističke hlače nositi tenisice – i bijele čarape.

Traper outfit Kakve će se sve traperice i traper komadi nositi ove jeseni: 9 traper trendova za koje trebaš znati

Dolazile su do izražaja. I izgleda da se to sviđa i curama danas jer ne prestajemo ih viđati da nose različite kombinacije s više podignutim bijelim čarapama! Idealno za nositi trenutno.

 

 

Danas ih se nosi i na tenisice, ali i na druge vrste cipela i u svakoj kombinaciji izgleda dobro. Osim što izgleda dobro na casual outfite kakve je nosila i princeza Diana, izgleda dobro i u sređenijoj varijanti.

 

 

 

 

Ovaj je modni trik lako prilagoditi sebi, a nije čak niti bitno da ti čarape budu bijele ako nemaš. Taylor Swift je primjerice nosila zelene čarape, ali vidi se tko joj je bio uzor pri slaganju odjevne kombinacije.

 

 

Osim Taylor, ovakve su kombinacije nosile i brojne druge zvijezde, od Gigi Hadid do Olivie Rodrigo! Bijele čarape s cipelama ili tenisicama mogu odjevnoj kombinaciji dati ono nešto da ne bude toliko dosadna i obična. Kada ideš negdje popodne, još uvijek možeš nositi ovaj trend koji je pokrenula princeza Diana.

Svečani outfiti Što nositi za svoj rođendan? 10 odjevnih kombinacija za cure koje slave rođendan tijekom jeseni

jesen jesenska moda u trendu trend princeze diane čarape naglašene čarape jesenski outfit outfit učiniti posebnim dodatak outfitu

Još vijesti