Slika nije pronađena

I to ima smisla, ne želiš izgledati obješeno jer ćeš tako izgledati starije. Ako to nije ono na što ciljaš i želiš izgledati kao da ti je lice podignuto, a jagodice naglašene, trebaš promijeniti način na koji nanosiš rumenilo.

Samo zato što se nešto radi na isti način godinama, ne znači da je to najbolje. S vremenom se sve razvija i pronalaze novi i bolji načini, a ni šminkanje nije izuzetak. Da, možeš rumenilo staviti na vrhove obraza dok se umjetno nasmiješ, ali to nije najbolji način. Neće ovako izgledati loše, ali zašto da ne izgleda još bolje? Ako te zanima šminkanje, vjerojatno si već čula za poznatog celebrity vizažista Maria Dedivanovića. Proslavilo ga je to što je vizažist Kim Kardashian i osoba iza nekih njenih najpoznatijih lookova. Mario ima savjet kako nanijeti rumenilo da ti ono na licu izgleda najbolje moguće.

Za početak, ne bi trebali raditi nikakve grimase. Zašto? Kada se nasmiješ, lice ti se podigne, ali kada se prestaneš smijati, opet se spusti, što znači da ćeš zapravo rumenilo staviti prenisko ako ga stavljaš dok se smiješ. Da bi ti lice izgledalo 'podignuto', a ne kao da visi, sva šminka treba ići 'prema gore'. Mario savjetuje da se uopće ne smiješiš ili mrvicu ako baš želiš i staviš rumenilo na najviše vrhove obraza i izblendaš ga prema gore i prema vanjskim rubovima lica. Napravit ćeš si face lift sa šminkom, a s ostatkom rumenila što ti je ostalo na kistu, možeš i lagano proći preko vrha nosa, da se sve poveže.

Pogledajte još:

Planiraš baciti uništeno sjenilo ili rumenilo? NEMOJ! Jer imamo lagano rješenje kako ga popraviti

Uvijač za trepavice može pomoći da ti one izgledaju dulje - samo ga trebaš koristiti na pravi način

Ponestalo ti je ruža za usne, pudera ili rumenila? U kuhinji je spas!

rumenilo stavljanje rumenila Mario Dedivanovic

Još vijesti