Anđela Kulaš

Iako su trenutno glavni hit traperice sa ravnim i širim nogavicama, ima cura koje ne mogu pustiti skinny modele. I zašto bi? Ako ih voliš nositi, onda ih nosi i dalje. Jedino što možeš napraviti je nositi ih u malo drugačijim kombinacijama da izgledaju modernije.

Imamo ih u ormaru i u nosivom su stanju pa što onda drugo raditi s njima nego ih nositi? To što neki komad odjeće više nije u modu ne znači da ga trebaš gurnuti na dno ormara i praviti se da ne postoji. I dalje ga možeš nekada nositi, samo na drugačiji način nego možda do sada. Ne trebaš se bojati da ćeš izgledati staromodno ili glupo. Skinny traperice sigurno imaš i ti negdje u ormaru još iz razdoblja kada su bile glavni hit. Donosimo ti par ideja kako ih nositi u 2024. godini bez da izgledaš kao da si izašla iz vremeplova.

Kendall Jenner Hlače s kojima su slavne cure zamijenile skinny traperice ove zime – nosile su ovih 5 modela

1.Nabaci oversized sako

Dolazi proljeće i sako će postati jedan od glavnih odjevnih komada. Oversized sako će izgledati super na skinny traperice. Iako djevojka na fotki nosi kožne uske hlače, vrijedi isto pravilo i za traperice.

2.Visoki struk neka bude naglašen

Vjerojatno su i tvoje skinny traperice visokog struka. To će izgledati puno bolje nego one koje su niže. S kakvom god majicom da ih nosiš, samo ju zatakni u hlače da naglasiš struk i odmah će to izgledati bolje. Još ako su mrvac šire pa ih možeš i zavrnuti da budu do gležnja, super.

3.Hoodica i tenisice

Ovo je jedna kombinacija koja izgleda super bilo kada. Skinny traperice uz hoodicu i omiljene tenisice izgledat će super u različitim varijantama. Ne možeš pogriješiti!

Zara haljina Komadi sa Zarine liste „najpopularnijih“ koji itekako zaslužuju tu titulu: Ovih 5 su trenutno pravi hit

4.Monokromatski outfit

 

 

Ako imaš crne traperice onda neka i ostatak outfita bude crne boje, a ako su bijele, neka i ostatak bude u bež nijansama. Veće su šanse da ćeš biti zadovoljna kada se pogledaš u ogledalo.

5.Sa širom majicom

 

 

Ne mora biti oversized, dovoljno da je malo šira. Možeš ju samo lagano zataknuti u hlače na lijevoj ili desnoj strani. Skinny hlače super izgledaju i na niske Uggsice! Neka ti se slobodno vide malo i čarape, to će samo učiniti outfit više kul.

skinny traperice kako ih nositi u 2024. godini s čim ih nositi izgledati moderno Moda outfiti ideje za outfite s trapericama za svaki dan

Još vijesti