Ružičasti outfit

Svaki dućan je idealan za neki drugi komad odjeće, niti jedan nema baš sve savršeno. Negdje su traperice top, a negdje drugdje su uvijek najbolje haljine. A s čime nas Zara svake godine oduševi? Svako ljeto ubode u sridu s ovim komadima.

Iznimka nije niti ovo ljeto! Svaki brend ima svoje slabe točke, ali i one jake, one stvari u kojima su najbolji. Tako je i sa Zarom. Nekada se znamo tamo opeći kada nešto uzmemo, a nekada ne možemo vjerovati da smo taj komad uzeli u Zari da je toliko dobar. Definitivno su naučili kako savršeno pripremiti curama garderobu za ljeto. Svake godine, pa uključujući i ovu, apsolutno rasture kada su u pitanju ove stvari. Evo što to ovog ljeta definitivno kupujemo tamo.

1.Setovi

 

 

Majica i suknja, hlačice i vestica…setovi koji idu zajedno su Zarina jača strana. Imaju uvijek odlične kombinacije, a ovo je idealno za sve one koji ne vole trošiti vrijeme na slaganje outfita, ovako ga već imaš! Ali isto ćeš moći te stvari nositi i odvojeno kada to poželiš. Svake godine su tu neke slatke kombinacije.

2.Male ljetne torbice

 

 

Ljetne torbice iz Zare često postanu veliki hit. Na velike koje imaju u kolekciji ne obraćamo toliko pažnju, ali one manje koje su idealne za večernje izlaske ili popodnevnu kavu – tu rasturaju. Rade odlične kopije poznatih dizajnerskih torbica koje si rijetko tko može priuštiti, ali zato Zarine možemo.

Outfit Jedini remen koji ti treba u ormaru i koji se sada nosi – ovaj će spasiti loš outfit

3.Haljine za svečanija ljetna događanja

 

 

Ako imaš tijekom ljeta neko vjenčanje na koje trebaš ići, krizmu, rođendan ili bilo kakvo svečano događanje, ovo ti je sigurna opcija. Ako sve drugo propadne i nigdje ne nađeš ništa, u Zari definitivno budeš. Svečanije ljetne haljine su im još jedna itekako jaka strana.

4.Parfemi

 

 

Zarini parfemi su san snova! Neki mirisom podsjećaju na poznate klasike, nisu skupi, a svi tako dobro mirišu! Svako toliko promijene asortiman parfema i uvrste neke nove opcije. S obzirom na cijenu, ovi su parfemi odlični.

5.Natikače

 

 

Jedna vrsta obuće koju je Zara usavršila su ljetne natikače, pa čak i sandale. Uvijek imaju najmodernije opcije, i to više njih. Neće biti po svačijem ukusu, ali ako ti se sviđa ono što se u tom trenu nosi, ovdje bi to mogla pronaći i ovog ljeta.

6.Oversized košulje

 

 

Onaj tip košulje koja je lagana i nije uštogljena i poslovna, a kao stvorena je da ju u ljetnim večerima prebaciš preko sebe kada malo zahladi. Prošle je godine svaka druga osoba imala takvu ružičastu košulju iz Zare. Iako su ju svi nosili, nije to bilo toliko loše jer ju je svatko furao na svoj način i uz drugačiji oufit.

Slika nije pronađena Zara najavila da će za novu kolekciju surađivati s jednom Kardashian sestrom

7.Bodiji koji služe kao majica

 

 

Umjesto topića, prije nekoliko godina postalo je popularno nositi bodi. Njegov je plus taj što se neće vidjeti ili ružno nakupiti kada ga nosiš u hlačama ili suknji, kako bi bio slučaj s majicom. U Zari uvijek imaju neke opcije koje su nosive za svaki dan i koje idu uz sve, kao i one malo posebnije. Ali ako tražiš bodi – majicu, tu ćeš naći.

zara Moda Ljeto ljetna kolekcija komadi iz zare najbolje za kupiti u zari

Još vijesti