Outfiti s trapericama

Kada znaš da neki outfit izgleda dobro, to ti može biti plan B za one situacije kada ništa ne stoji kako si zamislila. Nemoj ipak baš uvijek igrati na sigurno! Traperice su osnova mnogih ormara, a vjerujemo da je i kod tebe to slučaj. Zato ti donosimo inspiraciju za outfite s njima!

Došli smo u doba godine kada nije niti vruće ljetno vrijeme niti hladna jesen! Traperice i majica su nepogrešiva odjevna kombinacija za ovo doba godine (ali i za svako drugo). Vjerojatno se i ti uvijek vraćaš istim outfitima koje si već nosila. Znaš da dobro izgledaju zajedno i da ti dobro stoje, pa čemu ih mijenjati? Da ti ne dosade ili ako ti treba neki novi outfit da malo promijeniš stvari, donosimo ti nekoliko prijedloga s Instagrama. Osnova svih ovih outfita je ista: traperice! Možda te inspiriraju i daju ti neku novu ideju kako kombinirati traperice. Evo kako to cure na Instagramu nose traperice u ljetnoj varijanti.

Isprobavanje traperica u shoppingu Pravilo od 3% kojeg bi se trebala držati kada kupuješ traperice – ovako ćeš odabrati najbolje

S topićem koji će ukrasti pažnju
Traperice su običniji odjevni komad, a da bi cijeli look bio drugačiji i ekstra kul, kombiniraj ih s nekim topićem koji će skroz ukrasti pažnju.

 

 

S laganom košuljom u jarkoj boji
Večeri su hladnije, a i preko dana nije baš uvijek vruće – idealno za prebaciti laganu košulju. Da bi izgledala još bolje, kombiniraj boje – koje boje košulja, te boje i obuća.

 

 

S badićem koji viri
Ako si na moru i ideš van, možeš otići u malo kontroverznije modne trendove. Ovog je ljeta bilo hit nositi donje rublje koje se vidi ispod ruba traperica. To je ipak malo too much pa ti preporučujemo da to u tvom slučaju bude badić!

 

 

S trendi bijelom potkošuljom
Prada bijela potkošulja je već neko vrijeme totalni hit, a ti iako nemaš pradu, možeš isfurati šire traperice s uskom bijelom potkošuljom. Uz Air Forsice, ovo će izgledat predobro.

 

 

Uz neku fensi majicu
Sigurno imaš neku majicu za koju misliš da je previše fensi za svaki dan. Stavi ju na omiljene traperice i na noge dodaj tenisice ili obične japanke da svemu daš što više casual ton.

 

 

Sa zavezanom košuljom
Osim što košulju možeš prebaciti preko topića, možeš ju nositi i na ovaj način. Cropat ćeš ju tako da ju zavežeš u čvor naprijed. Čak će i najdosadnija košulja ovako izgledati dobro. Bilo koju košulju možeš ovako zavezati.

 

 

Traper s traperom
Kombinacija trapera i trapera se čini malo too much, ali kada je traper u bijeloj boji, onda će taj spoj izgledati garantirano uvijek dobro! Iako i s plavim traperom možeš napraviti kul kombinacije, samo se trebaš odvažiti.

 

 

Badić i oversized sako za izlaske
Jedan outfit koji je kao stvoren za ljetne izlaske. Badić koji je totalno ekstra i oversized lagani sako! Kombinacija top! Dodaj i remen na hlače, izgledat će još bolje.

 

 

Pull & Bear haljine Ljetne haljine iz Pull & Bear dućana koje ćeš nositi ljeto za ljetom – ovih 15 nikad neće izaći iz mode

Traperice Moda outfiti odjevne kombinacije s trapericama traperice ljeti ljetni outfiti inspiracija za outfite s trapericama instagram što se nosi

Još vijesti