Outfit sa suknjom godine

Jednog dana, za 100 i više godina, kada će ljudi gledati modu kakva se nosila danas, ovo je suknja koja će im skočiti kao komad godine. Iako se radi o dizajnerskom modelu, brojni su dućani imali – i još uvijek imaju, svoje jeftinije verzije.

Svake se godine bira modni pobjednik, komad odjeće koji je obilježio tu godinu. U obzir se uzimaju svi komadi koji su postali viralno popularni i koje su svi nosili. Dakle, gledaju se trendovi. A tko pokreće trendove? Dizajneri sa svojim kolekcijama. Tako da ne čudi da kao modni komad godine titulu odnese neki dizajnerski komad, baš kako je slučaj i sada.

Barbie Barbie šiške se najavljuju kao veliki jesenski trend - kako to točno one izgledaju?

Pobjednici se izlažu u Modnom muzeju Bath u Engleskoj. Ovaj muzej je pokrenut još 1963. godine i tada se u njega krenula spremati moderna odjeća svakog razdoblja. Do danas, tu ima više od 100.000 primjeraka. Jedno jako zanimljivo mjesto za posjetiti za sve one koji obožavaju modu. Ove se godine muzejskom postavu pridružila Miu Miu suknja.

 

 

Ako pratiš modu, onda je se sigurno sjećaš. Mini kargo suknjica s podstavom koja na mjestima viri ispod ruba. Dućani poput primjerice Stradivariusa i H&M-a su imali svoje jeftinije verzije ove suknje. U nekim ju dućanima još uvijek možeš i pronaći. Bila je predstavljena kao dio Miu Miu kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine, a koliko je hit pokazuje i to da se nosi i dan danas.

 

 

Odluku koji će komadi ući u natjecanje za komad godine donose modni stručnjaci.

Latte Macchiato šminka Novi trend u šminkanju zove se Latte Macchiato i izgleda super – htjet ćeš ga nositi i ti

suknja godine Moda trendovi modni komad 2022. godine najpopularniji komad odjeće miu miu suknja

Još vijesti