Ljetni outfit

Kratke traper hlače su ultimativni ljetni komad! Nosi se svake godine, samo u drugačijim modelima i u drugačijim odjevnim kombinacijama. Kako kombinirati traper hlačice ovog ljeta? Dajemo ti 7 outfita za inspiraciju.

Kratke traper hlače se mogu nositi na toooooliko načina, ali ako želiš izgledati trendi ovog ljeta, predstavljamo ti najpopularnije ideje kako ih kombinirati. Ove trenutno prevladavaju i na društvenim mrežama i na ulicama. Neke su kombinacije totalno casual, druge sređenije, a u nekima ćeš se osjećati kao da si na odmoru u Italiji. Super ultra mini kratke traper hlačice se ove godine ne nose i zamijenili su ih nešto duži modeli. Prije nego pomisliš da takve hlače izgledaju kao za dječake, sada ćeš vidjeti da mogu izgledati itekako dobro. Evo kako ovog ljeta nositi kratke traper hlače.

1.S košuljom i cipelicama/sandalama na petu

 

 

Ako želiš kratke hlačice malo podignuti i izgledati ekstra, onda je ovo način na koji to možeš napraviti. Transformirat će ti se cijeli look! Ovako ih sigurno još nisi nosila.

2.S korzet majicom

 

 

Korzet topići ne izlaze iz mode i mogu stajati jako laskavo. Super idu na kratke hlačice i dat će ti dašak ženstvenosti i girly vibre outfiti ako su ti hlačice duže ili šire pa se čine muškaste. Ovakav topić daje balans.

3.Hlače s uzorkom uz najobičniju majicu kratkih rukava

 

 

Hlače sa životinjskim uzorkom su također opcija, ali s njima igraj na sigurno i kombiniraj ih s bijelom ili crnom najobičnijom majicom kratkih rukava. Kada dodaš nakit, krajnji izgled uopće neće biti dosadan.

4.Kraća potkošulja

 

 

Možeš ići i na više sportsku verziju pa staviti topić potkošulju. Super jednostavno, a vidi kako dobro može izgledati.

5.Bijela od glave do pete

 

 

Monokromatski outfit je također opcija. Hoće li tvoji biti bijeli ili crni, skroz svejedno. Lagana košulja će pomoći da ne izgledaš obično.

6.Crop majica i šilterica

 

 

Ne može jednostavnije, a izgleda tako dobro. Čemu komplicirati? Uzmi crop majicu uz svoje traper hlačice, stavi šiltericu i čarape normalne visine – zaboravi na stopalice. Ovo je kombinacija koja uvijek izgleda dobro.

7.Običan topić i remen za naglasiti struk

 

 

Kada su ti hlačice malo šireg kroja, pokušaj naglasiti dodatno struk tako da staviš remen. Obična majica na naramenice, omiljene tenisice i izgledat ćeš tako kul.

Ljetni outfit Kako da ti ljetne odjevne kombinacije izgledaju skupo: 12 komada koji će davati dojam bogatstva

Ljetni look Nakit s kojim možeš podignuti odjevne kombinacije: 6 trendi komada nakita idealnih za ljeto

Badići za cure koje žele sakriti trbuščić: 15 opcija iz trenutne ponude s kojima ćeš se osjećati samopouzdanije Žuti badić Badić iz H&M-a Badić iz Pull & Beara +12 Badić iz H&M-a

kratke hlačice traper hlačice ljetni outfiti kako nositi kratke hlače u trendu odjevne kombinacije načini kako nositi

Još vijesti