Galerija Manikure s oblacima Manikura oblaka - 2 Manikura oblaka - 4 +7 Manikura oblaka - 9

Oblačići na noktima su detalj o kojem možda još nisi razmišljala, ali manikure s ovim motivom izgledaju tako preslatko. Jasno je zašto su osvojile cure i počele trendati na društvenim mrežama. Pogotovo upravo sada kada dolazi proljeće.

Treba ti nova manikura za proljeće? Imamo rješenje za tebe: oblaci. Motiv koji možeš na noktima napraviti na najrazličitije načine. Trenutno trenda na TikToku i ostalim društvenim mrežama i porasla je potražnja za ovim slatkim manikurama. Manikura je baš slatka i girly, a može se izvesti na hrpu različitih načina, ovisno o tome koliko slatka želiš da bude, u kojem stilu nacrtana i koje boje.

Manikure Ne vole sve cure duge nokte – ove manikure su kao stvorene za one kratke i slatke

Ovu manikuru stvarno možeš prilagoditi sebi u potpunosti. Da ti pomognemo s idejama, donosimo ti u galeriji iznad hrpu primjera kako ubaciti motiv oblaka u manikuru. Neka od ovih 10 ideja bi se mogla svidjeti i tebi čak i ako ti se oblaci na prvu čine kao nešto za male djevojčice.

 

@sweetnailsbysab I’m back! Sorry for not posting often this past week, my MCAT was this past Friday 🥹 #diynails #gelnails #diynailsathome #seniorseason #nailtutorial #amazonnailfinds #gelxnails ♬ Clouds - Luke Faulkner

 

Trend je pomalo neočekivan, ali nitko sigurno neće imati ništa protiv. Ukoliko si u potrazi za novom manikurom, skoči na trend i ovo proljeće neka ti nokti budu u oblacima. Za ovu manikuru ipak preporučujemo profesionalnu pomoć nekoga tko se bavi manikurama jer nije toliko lako nacrtati oblike oblaka, a da izgledaju ovako lijepo i bajkovito, te da sve bude na kraju i uredno.

Klasične manikure Klasične manikure koje su tu već dugo i neće izaći iz mode: S ovih 8 nikad nećeš pogriješiti

manikura nokti ideje za manikuru trendi manikura Moda u trendu manikura s oblacima oblaci na noktima oblak manikura proljetna manikura

Još vijesti