Manikure

Prije nego što se ubacimo u Valentinovo mood i na nokte stavimo manikure pune srčeka, isprobavamo neke nove manikure koje su došle u modu ove godine. Iako je tek polovica siječnja, ove su manikure novosti koje su osvojile ljubiteljice mode.

Godina je tek krenula, a već su u trend došle čak tri nove manikure. Dobra je to vijest za sve ljubiteljice uređivanja noktiju, a pogotovo za one koje uvijek vole isprobavati nešto novo. Bilo da si nokte uređuješ sama kod kuće ili ideš negdje u salon na nokte, ove će moći napraviti svatko. Nisu komplicirane, a krajnji rezultat je baš lijep, jednostavan i ženstven. Možeš ih napraviti da budu jednostavnije ili ih upgrejdati i učini malo luđima, ako je to ono kakve nokte voliš. Kada ćeš sljedeći put lakirati nokte, sjeti se ove tri trendi manikure i isprobaj jednu od njih.

Klasične manikure Klasične manikure koje su tu već dugo i neće izaći iz mode: S ovih 8 nikad nećeš pogriješiti

1.Nevidljiva francuska manikura

Francuska manikura je klasik, a ovo je mali twist na taj klasik. Trenutno društvenim mrežama vlada „clean girl“ estetika, sve je minimalno i u nude varijantama. Tako je taj trend zahvatio i francusku manikuru. Nevidljiva francuska manikura bi tako bila ona gdje gornji dio, koji je inače bijeli i naglašen, ne bude tako naglašen. Treba biti nekako odvojen od ostatka nokta, ali ne toliko uočljivo. Nekada cure stave samo jednu nijansu svjetliju ili tamniju ili samo sa šljokicama obrube taj gornji dio.

 

 

 

 

2.Lip Gloss nokti

Ova manikura je još jedan dokaz da jarki i napadni nokti ove godine nisu u trendu. Kako im i sam naziv govori, ovi nokti izgledaju kao da si na njih stavila sjajilo za usne. Ispod se stavlja neka nježna boja poput nude ili svijetlih ružičastih nijansi, a onda se preko stavi sloj što sjajnijeg laka. Možeš ispod staviti koju god boju hoćeš, ali nekako se više naginje prema što pastelnijim i nježnijim bojama.

 

 

 

 

3.Rumeni nokti

I za kraj, jedan trend o kojem smo već pisali ranije ovaj mjesec. Rumeni nokti izgledaju kao da si na nokte stavila rumenilo. Najlakše ih je i napraviti upravo tako da iskoristiš pravo rumenilo. Više o njima možeš pročitati u„Novi trend u lakiranju noktiju: „Rumeni nokti“ su sve traženiji – i baš su slatki i zimski“.

 

 

 

 

Svaki su od ovih posebni na svoj način, a iako su svi minimalistički, izgledaju jako lijepo i sve su poželjniji.

Zimske manikure Inspiracija za zimsku manikuru: 15 prijedloga za tvoje sljedeće nokte

manikura Moda nokti u trendu kakve se manikure nose siječanj 2023. ideje za manikuru inspiracija

Još vijesti