Birkenstock natikače

Moda i trendovi su izrazito promijenjivi i šareni što se tiče njihove ponude. Zato je okej ako se nekome ne sviđa baš ono što je sada u modi, isto kao što je i okej ako se nekome baš to sviđa, a u ovom slučaju su tu u pitanju ove ljetne natikače.

Mnoge cure apsolutno obožavaju Birkenstock natikače te ih opisuju kao jedne od najudobnijih natikača koje su ikada isprobale! Imaju raznih modela idealnih za ljeto, a ovaj put je u trendu jedan model koji se malo razlikuje od drugih natikača, kako piše Tportal. U pitanju su klompe pod nazivom 'Boston' koje mnoge podsjećaju na papuče 'za po kući' koje nose tate i djedovi.

 

 

Iako izgledaju kao kućne papuče, mnoge cure ih nose i vani te ih ukomponiraju u svoje svakodnevne outfite, bez obzira što ne izgledaju kao natikače za van. Iako mnogima nisu lijepe i ne izgledaju im dobro, cure koje ih nose se kunu u njihovu udobnost, a to je na kraju krajeva i najbitnije!

 

 

 

 

U udobnost i kvalitetu ovog brenda ne sumnjamo, jer kao što smo već spomenuli, uvijek su hvaljeni po pitanju udobnosti i kvalitete svoje obuće. Samo što je ovaj 'Boston' model malo ističe od drugih jer nije vizualno primamljiv svima, ali je ipak najbitnije da su zadovoljne djevojke koje će ga nositi ovog ljeta.

Adidas Adilette Novi model Adidas Adiletta – mnogima se već ne sviđa jer su napravili totalno drugačiji dizajn

Slika nije pronađena Novi hrvatski brend neobičnih torbi i preslatkih natikača - Piki Poma! [FOTO]

Birkenstock model boston ljetne natikače papuce Moda

Još vijesti