Odjevna kombinacija za proljetni dejt

Za spoj se ipak želimo malo dotjerati, ali ne toliko da izgleda kao da smo se trudile dva sata izabrati odjevnu kombinaciju. U ovim ćeš komadima tijekom proljeća na svakom spoju zasjati.

Ovisno o tome gdje ideš na spoj, po tome bi se trebala i spremiti za njega. Nemoj se dotjerati kao da ideš na crveni tepih ako ste dogovorili da idete prošetati – jer ti neće biti udobno, a i izgledat će malo čudno i njemu. Većina spojeva su odlasci na kavu/piće ili odlazak u šetnju, a za takve spojeve se možeš obući casual, ali i ubaciti neki komad odjeće zbog kojeg ćeš izgledati mrvicu sređenije nego što si to možda u svakodnevici. U trendu su ovog proljeća neki komadi koji će ti u tome pomoći, a neke od njih možda već i imaš u svom ormaru. Ovo su proljetni klasici, koje čak i da nemaš, nećeš požaliti ako kupiš jer se nose UVIJEK, a ne samo ovo proljeće. Da bi na spoju djelovala malo sređenije, neka ti pomognu ovi komadi.

1.Duga suknja

 

 

Najveći ovogodišnji proljetni trend. Možeš ju nositi i za svaki dan, ali i za spojeve. Izgledat ćeš malo sređenije, ali kada je suknja od trapera, neće djelovati kao da ideš na neko svečano događanje. Jako se lako kombinira s tenisicama i običnom majicom, a outfit ipak djeluje malo sređenije i zanimljivije nego da si obukla trapke.

Duge suknje Duge su suknje hit proljeća – pregledali smo ponudu po dućanima kakve se nude! Izdvajamo top 10 modela

2.Oversized sako

 

 

Idealno rješenje kada tvojoj kombinaciji nedostaje ono nešto. Umjesto obične jakne, stavi oversized sako. Oni su postali nešto što se više ne doživljava kao poslovno i uštogljeno, pogotovo kada su u oversized izdanju.

3.„Poslovne“ hlače sa širokim nogavicama

 

 

Hlače sa širokim nogavicama koje dolaze u hrpi različitih boja ne izgledaju poslovno, baš zbog tih svojih boja, ali i zbog načina na koji ćeš ih kombinirati s ostatkom outfita. Totalno su proljetne!

4.Tanki remen

 

 

Da bi ti neka najobičnija odjevna kombinacija trapke i majica izgledala malo više sređeno, samo stavi remen. On će odmah podignuti sve i popraviti dojam. Možda je bolja opcija tanki remen s nekom manjom kopčom nego neki deblji remen jer izgleda mrvicu više fensi.

5.Majica na prugice

 

 

Majice na prugice su hit, bile i ostale. Uvijek su dobra ideja! Umjesto neke majice na lika iz crtića ili neki motiv, ovakve izgledaju malo odraslije i zbog toga s njima izgledaš malo sređenije, a bez da izgledaš uštogljeno.

6.Baloner

 

 

Proljetna jakna koja je uz sako još jedna opcija kada želiš izgledati sređenije, a posebice za one kada vani nije super toplo. Ipak će biti mrvicu topliji od sakoa. Kada idete u šetnju, ovo će nekada baš zaokružiti outfit, a možeš ga nositi i u bilo kojoj drugoj prilici i svako proljeće nakon ovoga.

Bomber jakna KVIZ: Koji je proljetni modni trend baš za tebe i moraš ga isprobati?

Moda u trendu proljetna moda što se nosi za spoj ideje outfiti inspiracija proljetni spoj izgledati sređenije

Još vijesti