Bomber jakna

Trendove ne moraš slijepo pratiti. Kada je nešto u trendu možeš to dodati u svoj ormar, ali i ne trebaš. Sve ovisi koliko se taj trend slaže uz tvoj stil i tebe. Glupo je nositi nešto što ti se ne sviđa, samo zato jer je u modi.

Svake se sezone hrpa trendova izmijeni – ono što smo do tada nosili odjednom postane out, a nove stvari budu u trendu. Kada se nešto nosi, onda obično upravo ti komadi odjeće prevladavaju u popularnim dućanima i nemoguće ih je zaobići. Puno puta tako uskočimo na trendove samo zato jer nam se čine fora, kupimo odjeću, a onda ispadne da ju nikada ne nosimo jer se ne slaže uz naš stil i ostatak ormara. Za ovo su proljeće već najavljeni neki trendovi koje cure masovno nose, a prije nego skočiš na neki od njih, razmisli je li stvarno za tebe.

 

 

Koji bi se proljetni trend najbolje slagao uz tvoj stil i koji bi mogla isprobati – i ostati oduševljena njime? Riješi kviz, reci nam kakve stvari voliš nositi, a kakve ne i dajemo ti prijedlog jednog od velikih trenutnih trendova.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Maturalne haljine KVIZ: Kakva je maturalna haljina baš idealna za tebe?

Modna influencerica KVIZ: Koliko si u trendu i znaš li što se trenutno nosi?

kviz test zabava Moda Modni trendovi proljeće u trendu što se nosi koji trend isprobati proljetna moda

Još vijesti