Proljetni outfit

Posvuda viđamo iste stvari samo u različitim modelima i varijantama i nošene na drugačiji način. Trenutno su neki komadi odjeće itekako popularni, a Instagram djevojke se od njih ne mogu odvojiti.

Kada nam treba modna inspiracija, Instagram je jedno od mjesta gdje ćemo baciti oko. Svatko tko voli i prati modu ima neke svoje modne influencerice koje prati i čiji stil obožava. U posljednje vrijeme, nekoliko je komada odjeće posebno popularno na Instagramu, jer gdje god da pogledamo, čini se kao da ih svi nose na neki svoj način. Koji su to trendovi tako omiljeni? Pogledaj u nastavku 8 koji su se u posljednje vrijeme baš izdvojili.

1.Hlače toliko dugačke da se ne vide ni cipele

 

 

Pogotovo traperice. Ili su skroz do poda pa se cipele stvarno ne vide ili su mrvicu kraće pa se vidi samo vršak cipele. Što duže nogavice, to bolje.

Proljetni outfit Suknje koje se nose ovog proljeća vs. one koje se više ne nose: Posebno su u trendu 4 modela

2.Zelena limeta boja

 

 

Jedna od boja proljeća je boja limete. Ona jarka zelena boja! Naravno, nećeš se obući u nju od glave do pete – iako možeš i to, ali influencerice ju ipak biraju nositi kao detalj. Nekada je to torbica, nekada hlače, a nekada haljina. Limeta je ove sezone must have u ormaru.

3.Oversized proljetne jakne

 

 

Kakvu god da jaknu nosiš ovog proljeća, ona treba biti oversized. Hoće li to biti bomber, sako, kargo jakna ili bilo kakva deseta, kada je u oversized verziji, hit je.

4.Prugice na majici ili košulji

 

 

Prugice su nešto što se nosi svakog proljeća pa tako i ovog. Neki ih nose na košulji, a oni koji biraju više casual izdanje, nose ih na majicama. Nije bitno kakve su, bitno je da su prugice.

5.Kompleti

 

 

Idealno kada ne znaš što nositi jer nema puno razmišljanja, imaš i gornji i donji dio koji idu zajedno. Ili odvojeno kada to tako želiš. Od kompleta majica i suknja do majica i hlača i svih ostalih verzija – jako ih često viđamo u posljednje vrijeme.

Proljetni outfit Kako nositi balerinke: Odjevne kombinacije i hlače s kojima ove proljetne cipele super pašu

6.Prsluci

 

 

Jedan trend koji je ostao od prijašnjih godina, a koji se nastavlja nositi su prsluci. Na samo ili s majicom – svejedno, ali sve više cura ih fura bez ikakve majice ispod, kao topić. U tom slučaju moraš samo provjeriti da te dobro prekriva i ne otkriva previše.

7.Kargo minice

 

 

Uz duge traper suknje koje su mega hit i koje više nećemo ni spominjati, nose se i kargo minice. Opcija za one koji ipak nisu fanovi dugih suknji.

8.Ružičasti komadi

 

 

Uz boju limete, cure vole ubacivati i sve moguće nijanse ružičaste boje. Popularnost ružičaste odjeće je skočila u zadnje vrijeme zbog najave „Barbie“ filma koji nam stiže na ljeto, a o kojem Internet ne prestaje brujati. Taj se „hype“ preselio i na modu.

Ideje za frizure koje možeš nositi ovog proljeća: 10 njih koje nije teško napraviti Proljetne frizure Dvije pletenica jedna iznad druge Pletenica ili rep zavezani s maramom +7 Traka za kosu

Moda u trendu instagram što se nosi Modni trendovi modne influencerice inspiracija outfiti

Još vijesti