Galerija Duge suknje Duga suknja iz Stradivariusa Duga suknja iz Stradivariusa +7 Duga suknja iz Stradivariusa

Duge suknje, a pogotovo one od trapera, veliki su ovogodišnji proljetni hit. Svi ih nose već sada, a u sljedećem će mjesecima njihova popularnost samo još rasti. Kod nas još uvijek nije toliko toplo da nosimo suknju, ali još malo i nadamo se da će doći to vrijeme.

Duga suknja možda na prvu ne zvuči privlačno jer zvuči kao nešto za starije, ali modeli kakvi su trenutno u trendu više bi se mogli svidjeti mladima. Tu su traper suknje, a pogotovo one s visokim prorezom. To sigurno nije nešto što bi baš većina naših mama nosila. Može ih se već sada bez problema proglasiti najvećim proljetnim modnim trendom.

Duga suknja Nose se duge traper suknje, a pitanje je s kojom ih obućom nositi? Super idu na ovih 6 stvari

Godinama nisu bile toliko popularne, a sada svaka druga cura na Instagramu nosi neku verziju duge suknje. Kakva je uopće ponuda po dućanima i kakve sve možeš pronaći u popularnim dućanima poput Zare, Manga ili Bershke?

 

 

Pretražili smo web shopove i izdvajamo ti 10 modela dugih suknji koje trenutno možeš pronaći u dućanima, a koje će ti pomoći da uskočiš na ovaj trend. Dobra stvar s dugim suknjama je da pošto su od trapera, idu dobro na sve. Od tenisica do čizmi!

 

 

Iako su suknje, nisu toliko ženstvene i mogle bi se svidjeti i curama koje inače zaobilaze ovaj komad odjeće. Bez problema ih možeš nositi na majicu s kratkim rukavima i čarape i tenisice! Nećeš se osjećati kao da bi mogla slučajno pokazati previše i nećeš morati paziti kako ih uskladiti s ostatkom odjevne kombinacije da bi izgledalo dobro. Duge su suknje skroz super! Izdvajamo ti nekoliko fora komada, i od trapera, ali i neke malo drugačije.

Stradivarius je neočekivano mjesto za kupiti maturalnu haljinu: Izdvojili smo 11 lijepih haljina od tamo Haljina iz Stradivariusa - 10 Haljina iz Stradivariusa - 1 Haljina iz Stradivariusa - 2 +9 Haljina iz Stradivariusa - 3

 

Moda duga suknja ponuda u dućanima u trendu proljetni modni trend gdje kupiti

Još vijesti