Galerija Anđela Šimunović Traperice ravnog kroja Fora sunčane naočale +13 Sako

Ako ti je ormar krcat s odjećom, a ti se svejedno svaki dan mučiš kako bi pronašla nešto za nositi, onda ti možda nedostaje nekih klasika koji su idealni za proljeće i koji će obogatiti svaki tvoj outfit.

Kada dođe nova sezona, okej je otići u mali shopping i nadodati one komade koji ti nedostaju u ormaru. Nije neobično da ti neki prošlogodišnji više ne odgovaraju veličinom ili ako su se uništili i iznosili. Takve nećeš čuvati jer ih sigurno nećeš nositi, a kada sve oni koji pripadaju u te dvije kategorije izbaciš, imat ćeš realnije stanje koliko nosive odjeće stvarno imaš u ormaru.

Proljetna moda Proljetni komadi za koje se ne isplati davati puno novaca – na ovih 7 uštedi i kupi jeftinije verzije

Da bi mogla slagati različite odjevne kombinacije i izgledati kao one cure s društvenih mreža čije outfite spremaš, trebaju ti osnovni komadi. Klasici koji se nose svake godine i koji će više-manje pasati uz sve.

 

 

Koji su to komadi? Sakupili smo ih 16, a sigurno već dobar dio njih i imaš u ormaru. Ako ih nemaš, onda to objašnjava i zašto ti je tako teško slagati kombinacije. Svaki od ovih klasika možeš prilagoditi svom stilu i svom ormaru pošto dolaze u različitim modelima. No, što su jednostavniji, to bolje jer će tada logično pasati bolje u više outfita. O kojim se sve komadima radi, pogledaj u galeriji iznad.

Ljetni outfit Model sunčanih naočala za kojim su ovog proljeća svi poludjeli – glavni su trend

proljetna moda proljetni komadi klasici korisno imati u ormaru treba svakoj curi za proljeće osnova ormara za proljeće komadi koje ćeš najviše koristiti

Još vijesti