Pedikura

Uvijek stavljamo fokus na manikuru, ali kako dolaze topliji dani i otvorena obuća, sve će se više razmišljati i o noktima na nogama. Iako bi ih trebala držati urednima cijele godine, na ljeto im svi uvijek posvetimo više pažnje.

Vrijeme sandala i svih ostalih otvorenih cipela dolazi i jedva ga čekamo! Kada dođe malo toplije vrijeme, odjednom posvetimo više pažnje svojim stopalima. Dođu u fokus i želimo da izgledaju što bolje. Jedan od načina kako ih uljepšati je i pedikura. Srediti ih da izgledaju što bolje i staviti neku lijepu boju laka. Pitanje je samo kakvu? Pedikura je puno drugačija od manikure i nokti na nogama baš i nisu mjesto gdje ćemo raditi stvari poput francuske manikure, svakog nokta u drugoj boji i crtanja po noktima. Najvjerojatnije ćeš ih i ti samo nalakirati u jednu boju i to je to. I to je u redu! Da ti pomognemo odabrati u koju boju, donosimo ti pregled 9 boja lakova za nokte koji će biti hit u pedikuri. Ove ćemo kroz proljeće i ljeto nositi na nožnim prstima!

Ideje za proljetnu manikuru: Donosimo ti 15 dizajna za nokte koji će te inspirirati i za tvoje sljedeće Proljetne manikure Rumeni nokti Minimalistički +12 Naglasak na jednom noktu

1.Nude sjajni lakovi
Izgledat će kao tvoji nokti samo s blagim sjajem. Definitivno za one cure koje ne žele da im nokti na nogama upadaju u oči, ali žele da izgledaju lijepo i sređeno.

 

 

2.Srebrna metalik boja
Metalik boje nisu nešto što nam prvo padne na pamet za pedikuru, ali ova bi se opcija mogla svidjeti ljubiteljicama glamura i glamuroznosti. Hrabra odluka, ali može izgledati itekako dobro.

3.Žuta kao limun
Idealna boja za ljeto i nekako ima smisla da se nađe na ovoj listi. S njom u ljeti ne možeš pogriješiti.

 

 

4.Sve nijanse zelene
Zelena je boja godine i sezone. Zašto ju onda ne nositi i na noktima? Čak i na nogama! Hoćeš li staviti jarko zelenu ili neki zagasitiji ton, ovisi o tvom stilu odijevanja i prilici za koju lakiraš nokte. Jarka zelena neće možda ići baš dobro uz svečanu odjeću.

5.Plava
Kao more! Još ljetna klasična ljetna boja za nokte koju možeš nositi i na rukama i na nogama i izgledat će dobro.

 

 

6.Bijeli
Klasika. Bijeli će nokti izgledati super kada malo potamniš i izgledat će super na fotkama s mora. S njom je jedina nevolja što će izgledati loše i biti jako vidljivo kada se i samo malo počne ljuštiti s noktiju.

Manikure slavnih Inspiracija za tvoju sljedeću manikuru: 15 manikura koje su nosile slavne osobe, a možeš i ti iskopirati

7.Lavanda ljubičasta
Lakovi za nokte u ovoj boji se nagovještaju kao jedan od najvećih ljetnih trendova. S obzirom da je nijansa svjetlija, mnogima će biti prihvatljiva kao pedikura, a izgledat će i lijepo te malo drugačije nego obični nude lakovi.

 

 

8.Crveni s narančastim podtonom
Crvena može izgledati jednako dobro na nogama kao i na rukama, samo prije nego što stavljaš ovakvu boju laka, na bilo koje nokte, moraš ih itekako dobro srediti jer će upadati u oči, u to budi sigurna.

9.Crni
Za one posebno hrabre, jedna je opcija i crni lak. Nisu svi za šarenilo, čak ni u proljeće i ljeto.

pedikura boje ideje inspiracija nokti na nogama u koje boje nalakirati za ljeto za proljeće Moda u trendu

Još vijesti