Galerija Pepco komplet Pepco komplet - 6 Pepco komplet - 1 +5 Pepco komplet - 2

Lagani ljetni kompleti mogu biti odlična stvar – sređena si u tren oka, izgledaš slatko i ne kuhaš se po vrućinama. Kada ti i dosadi nositi ga zajedno, možeš ga razdvojiti i nositi u različitim outfitima.

Tražimo fora odjevne komade za ljeto u kojima nam neće biti vruće, a na društvenim su mrežama ovih dana isplivali kompleti koji se sastoje od košulja i kratkih hlačica. Kompleti se čine kao dobra ideja jer ih možeš nositi zajedno i imati samo tako dobar outfit bez da se puno mučiš i mozgaš, a opet, nije da neće ići i uz ostatak odjeće u tvom ormaru kada ga želiš razdvojiti. Ovi kompleti izgledaju lagano i kao savršeni komadi za ljeto, a cure su ih pronašle negdje gdje inače možda ne bi niti gledala odjeću – u Pepcu. Na društvenim su mrežama postala popularna dva kompleta, vrlo slična, ali opet i različita.

 

@ivka

RUN DONT WALK

♬ Rampa Unreleased - Ellie Watkinson

 

Oba dolaze u kompletu s kratkim hlačicama, a jedan ima opuštenu košulju kratkih rukava, a drugi dugih rukava. Već su kod isprobavanja neke cure pronašle malo drugačiji način kako nositi košulju – zavezanu u struku. Dobra ideja za one koji ne vole da su im majice jako oversized.

 

@megusiaxx Leccie do pepco! ❤️😍 #dlaciebie❤️🌸 #fyp ♬ dźwięk oryginalny - !G xmegusiax | Madzia

 

Pepco je inače pun skrivenih bisera, ali uz sve sitnice koje imaju, odjevne komade nekada previdimo. U ovom se slučaju isplati škicnuti na odjel s odjećom jer kompleti izgledaju super i svi ih hvale, a kada su iz Pepca znaš da nisu ni skupi. Pogledaj ih malo bolje u galeriji iznad! U komentarima cure pišu da dolaze u još nekoliko boja, što je dodatan plus.

Na plaži Savjeti za kupovinu badića: 6 stvari koje trebaš gledati da bi pronašla svoj savršeni badić

Osnovni komadi za ljeto koji će biti dobrodošli u svačijem ormaru: 15 komada ispod 20 eura Ljetni outfit H&M haljina H&M biciklističke hlačice +12 H&M top

ljetni komplet ljetna moda Popularno u trendu pepco društvene mreže slatki komplet

Još vijesti