Trendi hlače-jesen 2023

Ljeto je polako na izmaku, a to najbolje dokazuje situacija u trgovinama. Na sniženju su posljednje ljetne krpice, dok nam se s polica polako smiješe nove jesenske kolekcije.

Često puta dok idemo u shopping, kupujemo impulzivno i neorganizirano. Kako vam se to ne bi dogodilo i ove jeseni, dok nastojite ažurirati svoju jesensku garderobu, odlučili smo analizirati koje će to biti najmodernije hlače ove jeseni.

Ipak su hlače mnogima najomiljeniji modni predmet pa da vidimo što bi to svaka it djevojka, koja prati trendove, trebala kupiti kako bi bila in ove jeseni.

Cargo hlače

Ovaj tip hlača je toliko dobar, jer ih možete kombinirati na tenisice u dnevnim varijantama ili štikle u nekim drugim prigodama. Specifičnost cargo hlača su dodatni džepovi na bočnoj strani. Prošećete li po trgovinama high street brendova, primijetit ćete kako su one apsolutni „must-have“ ove jeseni. Ima ih sa užim i širim nogavicama, s visokim i niskim strukom, za svačiji ukus ponešto.

 

 

Padobran hlače

Bile su u modi ranih devedesetih, a iz zaborava su ih spasile trendseterice ukomponiravši taj sportski komad u glamurozne i luksuzne stylinge. Iznimno široke i iznimno udobne, poznate su još pod nazivom „hammer hlače“, prema reperu koji ih je proslavio - MC Hammeru.

 

 

Palazzo hlače

Hlače koje se od bokova šire prema dolje, izgledaju dobro na svim vrstama figura. To su hlače koje mogu sakriti male nesavršenosti te učiniti struk vizualno užim. Palazzo hlače kombinirajte s uskim majicama, kako bi struk i figura došli do izražaja.

 

 

Traperice širokih nogavica

Baš kao i sve ostale vrste hlača, tako su i traperice postale sve slobodnije i sve šire. Iako ih ima svih visina struka, ove će sezone ipak biti popularniji niži struk. Zapravo, traperice spadaju u onu kategoriju hlača u koje je uvijek dobro i malo više investirati, jer one se najčešće nalaze na popisu najnošenijih stvari iz ormara. Svatko nosi ono što želi pa tako i vi možete i dalje nositi svoje stare skinny traperice. No, sudeći prema modnim trendovima, one su ipak stvar prošlosti. 

 

 

Kožne hlače

Crne kožne hlače sastavni su dio jesensko/zimske garderobe. Zbog gustoće materijala, takav nas materijal čini vizualno vitkijima. Možda u ormaru imate neke super-uske kožne hlače iz prošlih sezona, no ove su godine popularne široke kožne hlače. U trendu je i ona robusna i teška koža, koja izgleda iznošeno.

 

 

kakve hlače se nose Cargo hlače jesenski must-have jesenski modni trendovi

Još vijesti