Slika nije pronađena

Ovo su hlače koje su itekako korisne – u njih stane sve što ti treba, od maske, ključeva, ruža do malog novčanika. Jesenski trend koji će voljeti sve cure kojima je dosta traperica.

Cargo hlače ili voliš ili ne voliš. No kakve god osjećaje imala prema ovim hlačama, one se ove jeseni vraćaju na velika vrata. Najavljuje im se povratak i popularnost te da će zasjeniti traperice u nadolazećem godišnjem dobu. Razumljivo zašto ih neke cure ne vole, pogotovo one koje vole uskim hlačama naglasiti svoju ženstvenost i izgledati što više seksi. Cargo hlače to nisu. One su široke i izgledaju pomalo muškasto, ali su i udobne. Da ne spominjemo da uvijek imaju i više džepova, što je samo još jedan plus.

Nisu za svakoga, treba ih znati super kombinirati i nositi, ali nije nemoguće. Jedno od glavnih modnih pravila koje ti i u ovom slučaju može pomoći kako bi izgledala što bolje je da ih kombiniraš s nekom uskom majicom. Kada imaš šire hlače, dobro je održati ravnotežu užom majicom, a kada imaš širu majicu, tu su super odabir uže hlače. Ne može jednostavnije.

Cargo hlače obožava nositi i Billie Eilish, kao i druge celebrity djevojke poput Belle Hadid, Rihanne ili Jennifer Aniston.

Osim uskih topića, uz ove hlače super idu jako dobro i cropani puloveri,  a možeš pokušati biti i kao Billie uz kombiniranje široke ili oversized majice.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com – lkoimages/ Asos.com

M.T.

Pogledajte još:

Bolje od ovog ne može! Popularni brend šminke izbacuje novu kolekciju - inspiriranu 'Prijateljima'

Kako u malom ormaru napraviti više mjesta za odjeću? Treba ti samo nekoliko limenki bilo kojeg pića

Puloveri i džemperi za hladne jesenske dane: Šest modernih prijedloga za obogatiti i tvoj ormar

odjeća trend jesen hlače Cargo hlače

Još vijesti