Galerija Cure u zimskim pletenim haljinama midi duljine Midi haljina iz Zare koja prati linije tijela, cijena: 159,90 kn Asimetrična haljina iz Zare, baby blue nijanse, cijena: 299,90 kn +4 Haljina u stilu džempera iz Mohita, cijena: 359,90 kn

Njihovo veličanstvo: tople i mekane haljine napravlje od pletiva. Modeli su udobni, praktični i jednostavni. Najčešće je riječ o haljinama midi duljine koje prate liniju tijela.

Možemo ih nositi doslovce od jutra do mraka: u dnevnim, ali i večernjim outfitima. Lako ćeš ih kombinirati s gležnjačama ili čizmama preko koljena, a dok vrijeme bude nešto toplije: mogu ići i na tenisice.

 

 

Svaka trendeseterica ima barem jedan primjerak ovakve pletene haljine u svome ormaru. Ponajviše su u trendu neutralni ili bazični tonovi, poput crne, bež ili bijele, ali to ne znači da se u zimi moramo odreći boja. Od modnih detalja preporučamo ti remen u struku kojim se naglasi silueta.

U našoj galeriji donosimo ti modele iz naših trgovina, u kojima ćeš se osjećati elegantno, ali i u kojima će ti biti ugodno i toplo.

midi haljine haljine od toplog pletiva kolekcija zimskih haljina

Još vijesti