izlog s cipelama

Proljeće je tu pa to znači da ne bi bilo loše uložiti u neku novu obuću.

Od cipela tražimo udobnost, kvalitetu i povoljnu cijenu. Još k svemu tome bi bilo dobro da budu moderne barem još nekoliko sezona pa da ne moramo odmah iduće godine biti nesretne zato što smo uložile tako puno novaca u nešto što je totalno out.

Donosimo vam stoga popis u koju vrstu obuće se isplati investirati ovog proljeća, jer će još dugo biti u trendu.

1. Bijele tenisice

Ženske bijele tenisice već sezonama ne silaze s modnog trona i one su jednostavno klasika u modnoj garderobi pa ako platite koji euro više, neće vam biti žao što ste potrošile novac na nešto što je udobno i što se može kombinirati uz gotovo sve.

 

 

2. Balerinke

Možda su posljednjih nekoliko godina bile na marginama trendova, no zato se ove sezone vraćaju. Ova elegantna obuća jednako je dobra u dnevnim, ali i u večernjim varijantama.

 

 

3. Mary Jane cipele

Njih odlikuje prepoznatljiva blok peta. Krasi ih zatvoreni vrh, uglavnom zaobljene siluete te jedan ili više remenčića. U prošlosti su bile izrađivane većinom od crne kože s lakiranim efektom, a danas ih možemo naći u raznim bojama i od raznih materijala.

 

 

4. Mokasinke

Od onih klasika s tankim potplatama i minimalističkim ukrasima, do mokasina s robusnim potplatama i upečatljivim detaljima - koje god da odaberete, ne možete pogriješiti. Ovaj se model cipela izvrsno slaže sa npr. trapericama u ležernim kombinacijama, no možete ih kombinirati i s elegantnom haljinom. Bilo kako bilo, mokasinke su investicija koju nećete požaliti.

 

 

5. Prozirne cipele

Ono što je gola haljina godinama bila na crvenome tepihu, to je sada prozirni model cipelica koji vam u potpunosti otkrivaju prste i stopala. U njima se možete osjećati kao Pepeljuga u svojim staklenim cipelicama. 

 

 

6. Klompe

Zamislite miks ortopedske udobnosti i visoke mode – sve to ćete pronaći u klompama. Iako su nekada bile rezervirane tek za one koji se bave poslovima koji podrazumijevaju puno stajanja i hodanja (poput npr. u frizerskom salonu ili bolnicama), danas klompe možemo pronaći u high street trgovinama i to raznih dizajna. 

 

 

 

balerinke mokasinke klompe mary jane cipele bijele tenisice proljetne cipele koje su najveći hit proljetni hit cipele proljeće 2023. cipele u koje se isplati investirati

Još vijesti