Galerija H&M x Mugler H&M x Mugler - 1 H&M x Mugler - 2 +16 H&M x Mugler - 3

Kolekcija o kojoj se priča već neko vrijeme, a do sada se malo toga znalo. Jedino što se znalo je da će sljedeća dizajnerska kuća s kojom će H&M imati kolekciju biti Mugler, ali kakvi će komadi biti unutar kolekcije, do sada se nije znalo.

Krenulo je odbrojavanje! H&M svake godine ima suradnju s nekim luksuznim dizajnerom i s njima naprave mini limitiranu kolekciju za kojom apsolutno svi izgube glavu. Imali su prije takve kolekcije s dizajnerima poput Balmaina, Moschina ili Gimabattista Vallia, a sada je na redu Mugler. Kolekcija stiže u dućane 11. svibnja, a iako je najavljena već ranije, tek su sada otkrili koji će točno komadi biti u njoj i koliko će koštati.

H&M x Mugler - 5 Bili smo na otvorenju H&M x Mugler kolekcije: Kako je to izgledalo i što se moglo uhvatiti?

Bitno je naglasiti da H&M redovito kada ima ovakve posebne kolekcija ima i malo više cijene nego inače, jer ipak se radi o dizajnerskim komadima.

 

 

Red ispred dućana i grabljenje bilo čega što prvo dođe pod ruku je uobičajena praksa u ovakvim situacijama pa se mentalno pripremi ukoliko se želiš dokopati nekog od komada. Kolekciju ćemo moći kupiti u H&M na Cvjetnom, kao i na službenoj stranici. Navala će biti velika, a sada kada su izašli točno svi komadi koji će biti dio kolekcije, uzbuđenje ljubiteljica mode je još dodatno skočilo.

 

 

Ukoliko voliš odjeću koja je drugačija i koja upada u oči, mogla bi se zaljubiti u ove komade. Neke otkrivene komade kolekcije možeš pogledati u galeriji iznad. Što se tiče cijena…trebala si početi štedjeti još prije par mjeseci. Kako piše Glamour, cijene će biti od 150 do 200 funti za sako, preko 112 funti za traperice do 80 funti za haljinu. Za kaput iz ove kolekcije će trebati odvojiti i do 570 eura! No, komadi su posebni i definitivno ćeš se u njima izdvajati.

Proljetni outfit Suknje koje se nose ovog proljeća vs. one koje se više ne nose: Posebno su u trendu 4 modela

Odjevna kombinacija za proljetni dejt Modni komadi koji su u trendu, a koje možeš nositi na spoj: U ovih ćeš 6 izgledati sređenije

h&m x mugler kolekcija komadi što će biti u kolekciji Moda kada dolazi gdje kupiti h&m hrvatska dizajnerska kolekcija h&m

Još vijesti