Kratki valoviti bob

Sve što ti treba ljeti je kratka frizura koja dobro izgleda, a da u njoj možeš pretrpjeti visoke vrućine! Jedna od njih je upravo ova frizura ljeta s kojom definitivno nećeš razmišljati o vrućini.

Dosta kratki, ali i ekstremno valoviti bob definitivno je frizura ovog ljeta! Ne samo što izgleda lijepo i ženstveno, već uopće nije težak za održavanje, a i pomaže ti tijekom užasnih ljetnih vrućina. Ima još jednu prednost, kako navodi Glamour, a to je da odgovara apsolutno svakom obliku lica! Ima zaista puno pogodnosti zbog kojih trebamo svi odabrati baš ovu frizuru, a ne neku drugu.

 

 

 

Zbog nje više nećeš razmišljati o znoju i lijepljenju kose dok je vani +40 stupnjeva, a isto tako ti kosa neće cijelo ljeto provesti u repu. Da odgovara apsolutno svakom obliku lica pokazuju i djevojke koje su se već odvažile napraviti ovu frizuru. Zato, ako ti je ponestalo inspiracije, moraš odabrati kratki valoviti bob.

 

 

Dovoljno je da napraviš valove s figarom ili nečim drugim prije spavanja i onda si mirna nekoliko dana jer se ta frizura doslovno ne može pokvariti.

Pletenice za ljeto Pletenice kao idealna frizura za ljeto - nosit ćemo ih na ovih 6 popularnih načina

Ljetna frizura Najbolje frizure za ljetne vrućine koje će pobijediti vlagu i izgledati nevjerojatno!

 

Frizura frizura ljeta kratki bob valovita kosa frizura koja pristaje obliku lica

Još vijesti