Makeup društvena igra

Makeup društvena igra je nešto potpuno novo što bi moglo oduševiti svakog ljubitelja šminkanja. Čini se kao odlična društvena igra za odigrati prije nego ideš van.

Danas postoji toliko društvenih igara, ali sada smo pronašli jednu novu kakvu još nikada nismo vidjeli. Ovo je makeup društvena igra. Dolazi s pločom, figuricama, kockicom i karticama. Izgleda kao bilo kakva društvena igra, dok ne pogledaš malo bliže. Igranjem ove društvene igre se korak po korak šminkaš. Idealno za sjesti s frendicama, uzeti ogledalca, šminku i krenuti.

Monopoly Izgleda da smo sve ove godine pogrešno igrali Monopoly – da igramo pravilno igra bi prije završila

Na TikToku ju je objavila jedna cura iz Srbije koja je pokazala da se zapravo radi o novom DM-ovom proizvodu. Na početku igre svatko izvuče jedan makeup look i kroz igru ga treba rekreirati, a tko je prvi gotov – pobjeđuje.

 

@tashlicious #dmmakeupgame #dmsrbija #makeupgame #drustvenaigra #fyp ♬ Love in the Milky Way Cafe - Shin Giwon Piano

 

Dolazi s pravilima, a tu su i kartice koje igrači izvlače ovisno o tome na koje su boje polje stali. Igra se čini jako zabavna i nešto što bi moglo postati dio svačijeg spremanja za van. Usput se podružiš s frendicama, našminkaš i zabaviš – sve u jednom. Nažalost, ova igra još nije dostupna u našim DM poslovnicama, barem za sada. Oni koji su kreativniji, mogu pokušati nešto slično i rekreirati te napraviti sami. Uzet će malo više vremena, ali nije neizvedivo.

makeup društvena igra šminkanje dm društevene igre novo drugačije za izlaske društvena igra sa šminkanjem što igrati spremanje za izlazak

Još vijesti