Must-have jakne-jesen 2023

Iako su temperature u zraku još uvijek ljetne, to ne znači da se jesen polako ne približava. Stoga nije prerano pričati o jesenskim jaknama, pogotovo dok u naše omiljene dućane stižu nove jesenske kolekcije.

Pogledajmo stoga kakve će se jakne nositi ove sezone? Što je to što će biti u trendu i što ćemo viđati posvuda?

1. Blazer

Dobar basic comad za ranu jesen, koji možete nositi uz omiljene hlače, traperice, u kombinaciji sa suknjom ili haljinom. Blejzer ni ove sezone ne gubi na popularnosti pa slobodno investirajte na ovaj svestrani modni komad.

 

 

2. Bomber jakne

U jesenskoj sezoni 2023. moći ćemo birati između predimenzioniranih modela do sredine bedara do skraćenih bomber jaknica koje završavaju u struku. Bomber jakne postale su omiljeni izbor trendseterica još u proljeće, stoga ne čudi da će se opet istaknuti kao omiljeni izbor i tijekom jeseni.

 

 

3. Traper jakne

I ove jeseni nosit će se traper jakne. Od svjetlijih do tamnijih nijansi ili pak od cropped do oversized verzija. Prebacite ih preko džempera, haljina ili čak laganih dolčevita za ležeran i chic outfit.

 

 

4. Jakne od buklea

Ovo je jedan od odjevnih predmeta koji je nezaobilazan dio sveprisutne estetike tzv. „tihog luksuza“. Uz njegovu teksturiranu tkaninu i detalje poput zlatnih gumba, nemoguće je ne izgledati uglađeno. Dobra stvar kod ovakvih jakni je što ih možete kombinirati u dnevnim prigodama, uz traperice primjerice pa do nekih prigoda u kojima se morate malo više srediti.

 

 

5. Bikerska jakna

Već sezonama u ormaru imamo malu crnu kožnu jaknicu, koja je iskoristiva u svim prigodama. Sad je ona dobila svoju vingate inačicu. Riječ je o oversized bajkerskoj kožnoj jakni, koja djeluje pomalo vintage i ima vibre iz 80-tih. To su one vrste jakni koje biste čak mogli pronaći i u second hand dućanima.

 

 

6. Baloneri

Ove su jeseni hit predimenzionirani oblici, dvostrukog kopčanja i duljine do koljena ili do sredine listova.

 

 
Šminka za jesen Boje ruževa koje ćemo nositi na jesen: 6 nijansi koje su omiljene u ovo doba godine

 
Jesenski outfiti Komadi odjeće zbog kojih će ti jesenske odjevne kombinacije izgledati skupo i luksuzno

must have jakne jakne koje su u trendu jakne jesen 2023 bomber jakne Baloneri blejzeri blazer jakne od buklea jesenske kolekcije hit sezone

Još vijesti