Slika nije pronađena

Za proljeće smo imali samo jednu želju, a to je da boje koje će biti u trendu budu žarke i upečatljive. Ta želja nam se ispunila s obzirom na to da su sve boje iznimno vesele i upečatljive pa smo zbog toga izdvojili jednu, nama najdražu. Sigurni smo da će se svidjeti svima, pogotovo u kombinaciji ovih outfita!

Zelena je samo jedna od boja za koje se smatra da će biti u trendu ovog proljeća! O tome piše Style Caster koji je naveo čak nekoliko njih, a mi smo izdvojili zelenu s obzirom na to da je ona možda najprikladnija najšarenijem godišnjem dobu – proljeću.

Slika nije pronađena Ovog se proljeća nosi Barbie rep – nije ga teško napraviti, a izgleda preslatko

Topliji i sunčaniji dani su nam svima izmamili osmijeh na lice, a u skladu s njima polako počinjemo izvlačiti laganiju odjeću vedrijih boja iz ormara. Upravo zbog toga bi trebali provjeriti je li i zelena jedna od tih boja mogu možda već imamo, a ona će idealno odgovarati ovosezonskim trendovima.

 

 

Nije bitno u kojem obliku, nijansi ili modnom komadu se nalazi ta boja, već je samo bitno da je zelena i da u potpunosti odudara od svih drugih. Na taj način ćemo srdačno dočekati toplije dane, a ujedno i biti u trendu, pogotovo ako u cijelom outfitu prevladavaju zelene nijanse! Zelena ne samo što je izrazito lijepa boja, već je i vrlo zahvalna s obzirom na to da dolazi u različitim nijansama tako da ne mora uvijek u prvom planu biti ona jarka i upečatljiva.

 

 

 

 

Osim toga, može se lako prilagoditi i ostalim bojama poput crne, bijele, crvene ili smeđe ukoliko nemamo dovoljno zelenih stvari da upotpunimo cijeli outfit u istoj boji.

Slika nije pronađena Prave proljetne torbice okupirale su jedan curama drag dućan – baš ono što se sada nosi

Moda Zelena boja trend proljeće outfit kombinacije

Još vijesti