Zimski outfit

Iako se uske traperice više ne nose i nisu u trendu, i dalje ih puno cura nosi. Osim što ih neki vole, imamo ih u ormaru, i što da radimo sada s njima. Sigurno ih nećemo baciti! Zato ih nosimo i ove zime, ali da izgledaju više stajliš, nosimo ih s ovogodišnjim velikim zimskim trendovima.

Nema veze što trenutno nisu u modi, i dalje možeš bez problema nositi svoje skinny traperice. Nitko te neće osuđivati, a i super idu na hrpu odjevnih kombinacija. Postoje bezvremenski komadi odjeće i obuće koje možeš nositi sa skinny trapericama – i sada i uvijek. S njima znaš da igraš na sigurno i da nema šanse da ćeš pogriješiti i izgledati smiješno. Zimi uvijek nosimo uske traperice na sljedećih 5 komada odjeće i obuće jer znamo da u ovim kombinacijama izgledaju najbolje.

1.Na Uggsice

 

 

Uggsice su postale bezvremenska zimska obuća, samo se iz sezone u sezonu mijenjaju visine Uggsica koje se nose. Jedne se godine nose visoki modeli, a druge godine oni skroz niski. U svakom slučaju, koja god da se visina Uggsica nosila, super idu na skinny traperice.

Jesenski outfiti Kombinacije traperica i čizmi koje najbolje idu zajedno: S kojima nositi čizme na petu ili Uggsice?

2.Na oversized sako

 

 

Možeš ga nositi tako da ga zavežeš uz pomoć remena i naglasiš struk ili ga nosiš samo kao oversized komad odjeće i ispod njega majicu. Zato što imaš uske hlače, oversized sako je idealan jer će napraviti ravnotežu u tvojem outfitu. Nećeš izgledati jako široko jer će hlače davati ravnotežu.

3.Na široki pleteni pulover

 

 

Samo ga malo zatakni na prednjem dijelu i to će izgledati puno bolje nego da nosiš na neki kraći i uski pulover. Široki pleteni puloveri su bezvremenski komad odjeće, nešto što se nosilo prije 30 godina, nosi se sada, a vjerojatno bude i za 30 godina. I tako savršeno ide na uske traperice!

Isprobavanje traperica u shoppingu Kako u shoppingu prepoznati koje traperice su kvalitetne, a koje ne? Otkrit će ih ovih 5 caka

4.Uz dugački kaput

 

 

Oni od koljena i duži. Idealni za uz uske traperice! Na one šire takve duljine kaputa mogu izgledati malo čudno i kao da ima previše nakupljenog materijala dolje oko nogu. Uske traperice puno bolje idu na one dulje modele kaputa i jakni.

5.Čizme iznad koljena

 

 

U teoriji, ovakve čizme ima smisla nositi samo s jednim tipom hlača: onim uskim trapericama. Široke hlače i čizme iznad koljena nikako nisu dobra kombinacija jer niti ih možeš staviti u čizme, niti nema smisla staviti hlače preko njih.
 

uske traperice skinny traperice Moda s čim ih nositi zimski outfit zimska moda bezvremenski trendovi

Još vijesti