Galerija Millane Millane x About You - 10 Millane x About You - 7 +9 Millane x About You - 13

Millane je postala jako poznato lice na TikToku. Ova je influencerica osvojila ljude svojim šarmom, a mnogi su zaljubljeni u njen izgled. Curama se sviđa njena kosa, način šminkanja i način odijevanja.

Djeluje tako simpatično i drago! Millane ima uvijek u svojim videima neku dobru vibru, a izdvaja se i po svom specifičnom izgledu. Totalna je slatkica! Jedna je od uspješnijih modnih influencerica, koja se na društvenim mrežama pojavila od nigdje i postala hit. Njene su odjevne kombinacije jednostavne, girly, moderne i slatke. Uglavnom je u zemljanim bojama i pastelnim tonovima – što jednostavnije, to bolje.

Šareni outfit Kombinacije boja koje nikako ne izgledaju dobro zajedno: Stilisti kažu da su ovih 5 parova veliko NE

Ako si se ikada htjela odijevati kao ona, evo gdje početi! About You ima posebne suradnje s različitim slavnim osobama i influencerima, a Millane je jedna od njih. Možeš na njihovom web shopu pronaći cijelu kolekciju koja je nastala u suradnji s njom!

 

 

Komadi su idealni za ljeto i prijelaz na jesen! Ima i kratkih stvari i onih koje će nam dobro doći kada malo zahladi. U kolekciji se nalazi hrpetina odjeće, od haljina preko hlača i suknjica do najrazličitijih majica i topova. Među 148 komada koliko se nudi u kolekciji s Millane, većina je totalno ona. Ako ju pratiš na društvenim mrežama, vidjet ćeš da su to sve komadi u kojima ju možeš zamisliti u nekom od njenih videa. Ima i par stvari za koje nije previše jasno kako su dospjeli na ovu listu, ali na njih ćemo zatvoriti oči. Izgleda da je stvarno na kolekciji radila i sama Millane, ne znamo koliko, ali njen se utjecaj itekako vidi! Pogledaj u galeriji iznad nekoliko komada iz kolekcije!

Ljetne haljine iz New Yorkera: 15 haljina iz kojih se nećeš skidati ostatak ljeta Haljina iz New Yorkera - 15 Haljina iz New Yorkera - 1 Haljina iz New Yorkera - 2 +12 Haljina iz New Yorkera - 3

Millane influencerica Moda kolekcija About You kako se odijevati kao millane Stil odijevanja tiktokerica celebrity kolekcija

Još vijesti