Vezanje tenisica

Tko nema u svojoj kolekciji barem jedne tenisice i tko se barem jednom nije iživcirao oko problema s vezicama?

Ok, naučili su nas kako vezati tenisice još u vrtiću. No često puta te vezice budu dulje nego što bi trebale biti pa čak i kad napravite onu elegantnu mašnu, sve to nekako bezveze strši i narušava izgled tenisice kao takve. Mnogi od nas imaju trik i guraju vezice u tenisice i to ispod stopala, ali uvijek se negdje preko dana izmigolje pa mnogo puta ni ne primijetimo kako gazimo po njima.

No, na bespućima TikToka pronašli smo video koji nas je prosvijetlio. Odsada na dalje vežemo tenisice baš na ovaj način.

 

@kirbycoco_cc A more stylish way to tie your shoes😉#linkinbio #asmr #nike #lvairforce1 #airforce #lvaf1 #lv #louisvuitton #shoelaces #kirbycoco ♬ Summer Background Jazz - Jazz Background Vibes

 

Jedan TikToker pod korisničkim računom @kirbycoco_cc podijelio je video koji je pogledan nevjerojatnih 144 milijun puta, a kojim otkriva kako na elegantan i efikasan način stati na kraj neposlušnim vezicama. Doslovce sve što vam treba od pomagala je kakva bojica, penkalo ili olovka, a sam postupak je vrlo jasno prikazan u videu.

Elsa Hosk/Hailey Bieber Najtrendi tenisice ove jeseni: Modele kakve bi svaka cura željela u svojoj kolekciji

Taylor Swift Cure su lude za tenisicama koje je na utakmicu nosila Taylor Swift – već su skoro svuda rasprodane

kako vezati tenisice vezanje tenisica life hack za vezanje tenisica tenisice trik koji morate znati kako lijepo zavezati tenisice vezice na tenisicama

Još vijesti