Slika nije pronađena

Toplije vrijeme nas je potaknulo da izvadimo i ljetnu odjeću s drugog dijela ormara! No, u ovoj školi ta ljetna odjeća ipak otkriva previše jer su dobili obavijest o tome što smiju, a što ne smiju nositi u školu tijekom ljetnih vrućina.

Učenike jedne škole dočekala je zanimljiva poruka koju im je uputila njihova profesorica. U dugoj poruci, profesorica je navela jasna i stroga pravila oblačenja učenika za školu tijekom ovih ljetnih vrućina. U pitanju je jedna medicinska škola, a ovu poruku je objavila jedna učenica. Profesorica je navela puno odjevnih predmeta za koje se smatra da su neprimjereni za školu, a to su: kratke hlače, kratke suknje i suknje iznad koljena, majice, košulje ili bluze koje otkrivaju dio trbuha i/ili leđa, majice ili haljine tankih naramenica i poderane hlače.

 

@curaizlifta zdravstvena shit #ononase ♬ original sound - I <3 Fems

 

Osim toga, navela je kako pod neprimjereno i nepristojno oblačenje spadaju i tajice ukoliko se na njih ne nose duže tunike, majice ili košulje primjerene dužine, barem do pola bedara. Što se tiče obuće, i kod njih ima restrikcija, a to su da učenici u školu ne smiju dolaziti u japankama ili natikačama.

Maske maturanata Maturanti su spremni za kraj školske godine: Pogledaj ovogodišnje najzanimljivije maske [FOTO]

Ukoliko netko od njih prekrši neko od ovih pravila, profesorica je navela da takvi neće moći pristupati nastavi već će biti u hodniku škole sve dok im netko ne donese primjerenu odjeću s kojom mogu pristupiti nastavi, a sat s kojeg će u tom trenutku izostati će se smatrati neopravdanim.

via GIPHY

 

Mnogi u komentarima osuđuju ovakva rigorozna i stroga pravila škole te se pitaju što se uopće onda smije nositi s obzirom na tolike zabrane. Tijekom ovakvih jakih ljetnih vrućina, zaista je teško biti u debeloj i duljoj odjeći tijekom nastave pa u tom smislu zaista shvaćamo učenike i njihova negodovanja.

Profesor koji je proglašen 'najkul profesorom' Ovog su profesora na društvenim mrežama prozvali najkul profom ikada! Pogledaj zašto

No, svaka škola ima svoja pravila kojih se učenici moraju pridržavati, čak i što se tiče kodeksa odijevanja, ali su ova pravila možda ipak malo prestroga.

Preskakanje kozlića Traume iz osnovne škole koje jednostavno ne možemo zaboraviti: 7 najgorih koje svi znamo

Škola odijevanje kodeks odijevanja neprimjerena odjeća stroga pravila

Još vijesti