cura i dečko

To nije uvijek istina. Neke stvari neće promijeniti veza i dečko. One će i dalje biti tu i stvarati ti probleme. Veza ih može nakratko učiniti manje bitnima, ali to je samo zavaravanje, što svatko i otkrije s vremenom.

Ovo su pogrešni razlozi zbog kojih bi mogla ući u vezu. Jer misliš da ćeš neki od ovih problema riješiti tako da si u vezi i da imaš dečka. Neće. Može pomoći, ali neće riješiti ove probleme i oni će te uvijek mučiti. Sve dok ih sama sa sobom ne riješiš. Nema drugog načina. Nekada možemo misliti da ćemo primjerice imati više samopouzdanja ako smo u vezi, ali ako je to nešto što te muči, mučit će te i u vezi, samo na drugačiji način. Koliko god mislila da će sve biti bolje ako smo u vezi – neće. Ovih 7 problema pronalaženje dečka neće riješiti.

1.Nedostatak samopouzdanja

Imati dečka može u nekoj mjeri pomoći da se osjećaš samopouzdanije. Ipak se nekom sviđaš dovoljno da bude s tobom. Počneš misliti kako to znači da nisi toliko ružna ili toliko nezanimljiva i osjećaš se super. Ali ubrzo će te nedostatak samopouzdanja sustići. Počet ćeš misliti da će te dečko ostaviti ili prevariti, neće ti biti ugodno skinuti se pred njim, sramit ćeš se biti ti… Imati dečka neće promijeniti sliku koju imaš o sebi. To je nešto što samo ti sama možeš promijeniti kada shvatiš da si savršena baš takva kakva jesi.

2.Tuga ili depresija

Imati osobu koja će uvijek biti tu za tebe, koja će te nasmijavati, voljeti, s kojom ćeš se zabavljati…sve će ti to biti dečko, ali ne možeš se toliko osloniti na dečka. On će ti biti izvor sreće, ali ne smije biti jedini izvor sreće. To će staviti ogroman pritisak na njega i vašu vezu, a i može te psihički uništiti kada dođe do veće svađe ili slučajno i prekida.

3.Osjećaj usamljenosti

Ima slučajeva kada ljudi skaču iz veze u vezu, sve samo kako ne bi bili sami jer im je usamljenost nešto što ne mogu podnijeti. Usamljenost je grozna, ali dečko neće riješiti taj problem. Ne možeš očekivati od njega da će uvijek biti tu, bit će dana, tjedana i vikenda kada ga ne bude. Ući u vezi s nekim samo da ne budeš sama je grozan razlog za biti u vezi.

4.Nedostatak emocija

Možda imaš problema s ljubomorom, vezivanjem, emocionalno si nedostupna… i misliš da će to otići kada budeš bila u pravoj i zdravoj vezi. Dečko to neće popraviti. Može se zapravo sve samo pogoršati. Ovo su stvari na kojima moraš raditi sama prije nego uđeš u vezu. Neće se riješiti same od sebe, mogu ti samo sabotirati odnos ako uđeš u njega, a nisi se još obračunala s ovakvim osjećajima.

5.Dosada

Trenutno ti je baš dosadno i ništa ti se ne događa u životu, i taman ti se javio onaj slatki dečko, e mogla bi ga malo dejtati dok ti se u životu ne pojavi nešto bolje. Nadamo se da vidiš koliko je ovo pogrešno. Ako ti se on stvarno ne sviđa i samo ti lijepo izgleda, opet ćeš završiti na tome da ti je dosadno, samo ćeš ovako nekoga usput i povrijediti. Bilo kakav dečko nije rješenje i neće ti baš uvijek ubiti dosadu. Bolje pronađi neki novi hobi.

6.Želja da postaneš bolja u nečemu

Još jedna stvar za koju neki misle da će se promijeniti kada pronađu dečka je da će dobiti i motivaciju za promjenom. Možda je to promjena na bolje u školi ili motivacija da počneš vježbati ili želja da postaneš popularna. Ako nemaš motivacije za promijeniti se kada si solo, to se neće promijeniti niti kada uđeš u vezu. I dalje ćeš to biti ti, nećeš odjednom postati nova osoba. Nemoj imati tako velika očekivanja.

7.Problem s novcem

Neke cure traže i isključivo bogate dečke da se malo okoriste primjerice u izlasku. Imati sve plaćeno nije loše, ali nije niti način da riješiš problem jer nemaš novaca za izlaske. Možda je bolja ideja pronaći kakav poslić sa strane? Hvatati dečka koji ima novaca da ti plaća stvari i da si tako riješiš problem s manjkom novaca, loša ideja. Nećeš i dalje tako riješiti problem. I dalje nećeš imati novaca.

Pogledajte još:

Neočekivane stvari zbog kojih će se dečko zagrijati za tebe – ovih 6 osobina ih osvaja kao ništa drugo

Hrana koja poboljšava seksualni život: Ovih 8 namirnica će napraviti razliku u krevetu

Ludo mu se sviđaš, ali to još nije shvatio: 11 znakova da je nesvjesno zaljubljen u tebe

veza dečko problemi Ljubavni život

Još vijesti