Galerija Ženska torbica Čačkalica Tableta za bolove +7 Vlažne maramice

Dečki se uvijek čude kakve sve gluposti i „smeće“ nosimo u torbicama, ali kada im nešto treba, a to imamo pri ruci u torbici, onda im je itekako drago. Nekada se čini kao da je ženska torbica rupa bez dna.

Uvijek nam je u torbici novčanik, papirnate, ključevi, mobitel…i tisuću i jedna druga stvar. Najčešće nam većina njih ne treba, ali kada dođe trenutak kada zatrebaju, mi smo spremni. Cure u torbicama nose čudesa! Iako nam dobar dio tih stvari ne treba, volimo biti pripremljene za sve trenutke. Nema toga što se može dogoditi, a što će nas uhvatiti nespremne. Torbice su nam tako nekada teške, ali kad jednostavno ne znamo što izbaciti iz nje. Tako često u njima imamo različitog „smeća“. Nekada je to stvarno opravdano, jer ovih 10 stvari možda djeluju dečkima kao čudne stvari za nositi u torbici, ali itekako će u nekim situacijama biti od pomoći. Pogledaj u galeriji iznad koje to stvari nije loše UVIJEK imati u torbici.

TikTokerica Lejla Fox Cura naručila torbu preko interneta: Zbog onog što joj je stiglo u paketu, plače od smijeha i od muke

TikTokerica Zoe iz Singapura Djevojka se rasplakala zbog ismijavanja i hejta koje je dobila zbog svoje nove torbice

Ženska torbica najbitnije stvari što staviti u torbicu što nositi u torbici korisne stvari za uzeti sa sobom must have

Još vijesti