Časopis OK iz 2003

Lutanja po bespućima TikToka odvela su nas do videa kojim smo se čarobno vratili u davnu 2003. godinu.

TikTok korisnik pod nazivom happines_zagreb objavio je isječak u kojem nas poziva da prelistamo časopis OK iz 2003. godine i prisjetimo se kako je to izgledala zvjezdana scena prije mnogo godina. 

 

@happines_zagreb Listaj sa mnom časopis iz 2003.godine #ivanabrkic #retro #matrix #jenniferlopez #benaffleck #busted #2003 #throwback #jacqueshoudek #vanna #ivanakindl ♬ Prste K Sebi - Ivana Brkić

 

Neki od nas su bili znatno mlađi, tek djeca ili se možda nisu niti rodili. Mnogo toga se promijenilo, no čini se da je jedno vječno, a to su slava i dobar izgled Jennifer Lopez koja izgleda jednako dobro kao i pred gotovo dvadeset godina.

 

Uočili smo tada devetnaestogodišnju Avril Lavigne i Orlanda Blooma koji progovara o bolestima teškog učenja.

Od domaćih zvijezda i pjevača, za oko nam je zapela Ivana Brkić, Ivana Kindl, Vanna i Jacques Houdek.

Problemi i dileme tinejdžera pred dva su desetljeća bili slični našima, što zaključujemo s naslovne stranice. Kako ostvariti sreću, koje su frizure popularne i kako pronaći ljubav, teme su koje su aktualne i danas.

Ono što nije nikako aktualno jesu posteri.

Na prvoj stranici lijepo piše da se u časopisu nalazi 12 postera s kojima možeš oblijepiti cijelu sobu. Radi li to više itko danas, nismo sigurni, no prosječna soba tinejdžera u ranim 2000.-tima bila je ukrašena posterima omiljenih zvijezda i glumaca. 

časopis OK časopis OK iz 2003 2003. posteri Jennifer Lopez orlando bloom zvjezdana scena blast from the past

Još vijesti