Galerija Jennifer Lopez Jenniferina Chai Latte Chic manikura Jenniferina Chai Latte Chic manikura +0 Jenniferina Chai Latte Chic manikura

Mliječna manikura jedan je od top trendova koji nas drži već dugo vremena, još otkako se pojavila „clean girl“ estetika pa sve do aktualnog trenda tzv. „tihog luksuza“.

No mliječna manikura upravo je podignuta na jednu novu razinu, jer je dobila svoju novu verziju koja je čista senzacija. Maniker Tom Bachik na svom se Instagram profilu pohvalio noktima koje je napravio za svoju slavnu klijenticu Jennifer Lopez.

 

 

Nijansu je nazvao „Chai Latte Chic“. Riječ je o nijansi s blagim sivo-ljubičastim podtonom. Kako je Bachik napisao, za ovu čaroliju na noktima koristio je kombinaciju gel laka „Chai Latte“ brenda Apres Nail.

Inače je na ovu manikuru J.Lo pokazala na Tjednu mode u New Yorku. Nijansa se savršeno uklopila u cijeli glumičin stajling i makeup na očima. Naime, zvijezda je odabrala smokey eyes, također u boji lavande.

Ako nemate nikakve ideje za nokte i što biste kod sljedeće manikure, možda će baš nokti J.Lo poslužiti kao dobra inspiracija. 

mliječna manikura čista senzacija Jennifer Lopez nijansa chai latte chic manikura jennifer lopez ideje za nokte

Još vijesti