Vozač

Svatko će se kao vozač ponašati drugačije, a neki će ljudi čak i promijeniti osobnost kada sjednu za volan. Postanu drugačiji samo tako. Kako se tvoj dečko ponaša kada vozi? Pogledaj pet načina vožnje i odaberi ono najsličnije njegovoj vožnji.

Kada ti i dečko koji ti se sviđa, ili dečko s kojim si u vezi, sjednete u automobil, kako to izgleda? Jeste li onaj par koji se svaki put oko nečega porječka ili ste onaj par koji upali glazbu, pjeva i zabavlja se? Iako postoji bezbroj osobnosti koje netko može imati kada sjedne u auto, izdvajamo ti pet glavnih. Pogledaj koje su, pronađi među njima osobnost koja je najsličnija onoj koju ima dečko koji ti se sviđa – i vidi što to govori o njemu kao osobi.

Mladi dečko Na kakve dečke najčešće padaš? Evo što tvoj tip dečka govori o tvojoj osobnosti

1.Ima ispade bijesa tijekom vožnje, psuje, viče, vozi neoprezno
Kada se ne osjećaš baš ugodno s njim u autu jer uvijek ima neki ispad bijesa ili vozi jako neoprezno, moguće da se samo radi o nekome tko je loš vozač. Ovakvim ispadima pokušava sakriti koliko loše vozi i prebacuje krivnju na druge aute i vozače. Isto to radi i u svojoj svakodnevici kada ne vozi – nikada on nije za ništa kriv. Osim toga, ovo govori i da je jako nestrpljiva osoba – logično, ali i da moguće drži u sebi neke frustracije o kojima ne priča, a koje ga muče.

2.Fokusira se na vožnju i kao da ti nisi tamo s njim
Kao da se prebaci u neki drugi svijet. Možda pjevuši ili samo koncentrirano gleda gdje vozi. Vožnja za njega može biti aktivnost koja ga opušta i gdje se može isključiti i ne razmišljati o svim stvarima koje mora napraviti ili koje ga stresiraju. Jedna stvar koju ovo govori o njemu je da nije dobar u komunikaciji. Ne kaže ti otvoreno kada ga nešto muči, kada mu nešto nije okej…osoba je koja se voli zatvarati u sebe i biti sa svojim mislima. Malo je vjerojatno introvert.

3.Pokreće razgovor čim sjedne u auto i ne staje dok ne dođete na odredište
Direktan je i s njim ćeš uvijek znati na čemu si. Osoba je koja ne voli tišinu, onaj tip osobe koja će UVIJEK imati nešto za reći. Vjerojatno je i prilično društvena osoba koja uvijek oko sebe ima ljude i sve ih šarmira samo tako.

4.Ne voli voziti i uvijek bi radije da ti voziš
Nema problema s tim da u vezi cura bude ta koja će biti glavna i koja će osmišljavati dejtove ili inicirati prvi poljubac. Nije tipičan dečko koji mora dokazati koliko je muževan. Siguran je u sebe i ima dovoljno samopouzdanja da zna da je ulov i da se ne mora dokazivati nikome.

Vađenje krvi Definiranje psihološkog profila: Što krvna grupa otkriva o vašem karakteru?

5.Vozi jako sporo i voli često raditi pauze i stajati
Ovo može jednostavno značiti da je oprezan vozač. Možda je tek krenuo voziti! Isto tako, može značiti i da je netko tko teško donosi odluke i dugo razmišlja i važe prije nego nešto odluči. Nema trenutno nikakav cilj u životu koji ga motivira, već samo živi od dana do dana. U vezi možda neće poticati podizanje veze na sljedeći level onako brzo kako bi ti možda htjela.

tvoja osobnost test osobnosti vožnja vozač dečko kakav je vozač što to govori o njemu način vožnje kakva je osoba

Još vijesti