Chia Cups šalice

Chia Cups je novo mjesto u Zagrebu koje moraš posjetiti ako već nisi. Totalno je slatko uređeno, puno je točkica i imaju fine tople napitke idealne za hladne dane kakvi vladaju u posljednje vrijeme.

Šalice s točkicama su osvojile mnoge! Chia Cups je domaći brend ručno rađenih keramičkih šalica koji postoji već neko vrijeme, a u posljednjim su mjesecima postali pravi hit nakon što su otvorili i kafić. Chia Cups kafić je baš kao šalice – prepun točkica. Nećemo ti sada previše pričati o njemu – bili smo tamo, provjerili iz prve ruke opravdava li hype, a naše dojmove možeš vidjeti u članku ispod.

Chia Cups - 20 Chia Cups je trenutno hit mjesto u gradu: Otišli smo provjeriti isplati li se otići tamo na kavu! Evo dojmova

Ono na čemu je sada fokus su šalice! U kafiću se između ostaloga mogu i kupiti njihove šalice, a ako ćemo biti iskreni, i nisu baš jeftine. Što je razumljivo s obzirom da se radi o ručnom radu. Ipak, zbog cijene nisu toliko pristupačne svima koji bi ih htjeli imati u svojoj kolekciji.

 

 

Sada su objavili da u nedjelju, 14. siječnja, imaju rasprodaju šalica s greškom. Bit će snižene i do 50% i idealna je to prilika za uhvatiti neku. Što znači da su s greškom nisu objasnili, ali pretpostavljamo da je možda negdje zeznuta koja točkica. Napisali su da imaju oko 200 takvih šalica (uključujući i božićne koje su već neko vrijeme rasprodane), što zvuči puno, ali s obzirom na interes ljudi, mogle bi nestati samo tako.

 

 

Rasprodaja im kreće u 10 ujutro i traje do 12 sati – ili dok se sve šalice ne rasprodaju. Usput ćeš si moći i popiti kavu, što je samo dodatan plus.

Chia cups Šalice rasprodaja nedjelja što raditi vikend ideja Zagreb

Još vijesti