Cvijet od papira

Od papira se može napraviti sve i svašta! Ipak, iako se većina toga čini jednostavna jer se samo treba presavijati papir, skroz je lako moguće da ti baš iz prve neće uspjeti. Umjesto da odustaneš, probaj još par puta jer je krajnji rezultat presladak!

Ne mora biti neki poseban dan da bi osobu koju voliš iznenadila slatkom gestom ili slatkim poklonom. Obično kada se priča o gestama i poklonima, svi odmah pomisle da će im za to trebati previše novaca i odustanu. E pa za ovu gestu ti neće trebati uopće novaca jer sve stvari imaš doma, a glavna koja ti treba je papir. Bilo kakav. Iz bilježnice, obični bijeli ili listovi iz novina ili časopisa.

DIY pokloni za Valentinovo I za dečke i za cure: 5 slatkih poklona za Valentinovo koje lako možeš napraviti sama kod kuće

Cvijeće od papira je fora ideja za poklon bilo za Valentinovo ili zato što si samo sretna i želiš nekom gestom razveseliti osobu s kojom si u vezi. Postoji milijun verzija kako napraviti cvijet od papira, a mi ti donosimo video koji je viralan na TikToku – i krajnji rezultat ispadne baš lijepo.

 

@yano4kaa.aaa

🌹

♬ im yours by isabel larosa sped up - official_IsabelLaRosa

 

Treba pogledati video nekoliko puta i pogriješiti nekoliko puta, ali nije neizvedivo. Kada ti bude dosadno, možeš probati i ti napraviti takav cvijet. Cura je pokazala kako napraviti samo gornji dio cvijeta, a stabljiku i list se čini prilično jednostavno i bez tutoriala. Za stabljiku samo treba zarolati papir i listić izrezati u obliku koji želiš. Ako ti treba malo detaljniji tutorial s više uputa, ima i na YouTubeu jedan video koji pokazuje kako napraviti ruže od papira ili kako je cura ovdje koristila – od knjige.

Sve je detaljno snimila i moglo bi ti biti lakše napraviti po njenom, ako ti je TikTok video malo prebrz i previše nejasan. Koji god tutorial pratila, ovo je jako fora ideja za poklončić za nekoga i nešto što će osoba sasvim sigurno čuvati jer još nikada to nije dobila. Isplati se potruditi!

Buket ruža Dečki curama poklanjaju cvijeće – a što u istoj vrijednosti cure mogu pokloniti dečkima? 9 prijedloga!

cvijet od papira ruža od papira tutorial kako napraviti ideja za poklon slatka gesta za curu za dečka

Još vijesti