Poljubac

Bilo da ti je veza u problemima ili je sve super, u oba slučaja je ovaj trik za tebe. Pomoći će da vam veza bude još čvršća i intimnija, a uzet će ti doslovno samo 6 sekundi vremena.

Na TikToku je počeo trendati jedan hack, ali ovog puta nije u pitanju ni moda ni učenje, već veze i ljubav. Prije nego pomisliš da je u pitanju glupost koju je izmislio netko na TikToku, da te preduhitrimo i kažemo ti da ovo nije ideja nekog influencera, već savjet koji je dao stručnjak, jedan terapeut za veze. TikTok je samo pomogao da taj savjet proširi do što većeg broja ljudi. Savjet je zapravo dao doktor John Gottman, a ideja iza njega je da se stvori ritual stvaranja sve veće povezanosti između dvoje ljudi i da se na taj način učvršćuje njihov odnos.

Tenisice Pranje tenisica kakvo još sigurno nisi vidjela – jedna je cura pronašla neobičan način koji funkcionira

Po ovom savjetu, svaki bi dan trebala uzeti trenutak kada ćete se ti i dečko poljubiti na 6 sekundi. To je dovoljno vremena da poljubac bude malo više od pusice i da se intimno približite jedno drugome, kao i da se povežete. Bez obzira što se događalo taj dan, jeste li se posvađali ili bilo što drugo, poljubac se treba dogoditi. Osim toga što će vas dodatno povezati i produbiti vaš odnos, ljubljenje je dobro i jer smanjuje stres!

 

@afinehuman #gottmaninstitute the #6secondkiss is just such a simple ritual you can bring to your relationship. It such a small act that can have a positivie impact. Try it! #goodvibes #wellness #relationship ♬ original sound - Al Fine

 

Hoće li trajati baš 6 sekundi ili 10, nema veze, ali treba biti minimalno 6. Nemoj u glavi brojati dok se ljubite jer to je kontraproduktivno. Fokusiraj se na to da se svaki dan poljubite i da poljubac traje oko tih 6 sekundi. Stvorit ćete si slatki mali ritual koji će vas dodatno povezivati. Poanta je da imate svaki dan trenutak intimnosti, a poljubac se gleda kao nešto intimno. Neki su se već javili i rekli da su znali za ovo i da to stvarno i rade te da im je pomoglo u vezi. Nemaš ništa za izgubiti ako probaš ovaj hack!

Petra Kurtela Glumica Petra Kurtela podijelila trik kako baš uvijek prestati štucati – isprobali smo i stvarno radi

hack trik ljubavni hack ljubavni terapeut povećati intimnost u vezi poljubac od 6 sekundi savjet za bolju vezu učvrstiti vezu

Još vijesti