Petra Kurtela

Postoje različite metode za koje svi znamo koje će nam kao pomoći da prestanemo štucati, ali ne rade baš uvijek. Od onoga da te netko mora prestrašiti pa do toga da trebaš držati dah određeni broj sekundi. Zaboravi na sve te, imamo jedan bolji trik, tj. ima ga Petra Kurtela.

Štucanje je iritantno i čini nam se da kada jednom krenemo, ne možemo stati. Svakome se javlja u drugačijoj situaciji. Postoje različite metode kako zaustaviti štucanje, ali kao da ne rade baš uvijek i kao da ne rade baš tako dobro. Sljedeći put kada te uhvati štucanje sjeti se ove metode koju je podijelila glumica Petra Kurtela. Dok ne vježba plesove za „Ples sa zvijezdama“ u kojem će se sada natjecati, Petra snima za TikTok.

Trik za učenje Viralni trik kako zapamtiti više informacija dok učiš - širi se društvenim mrežama i stvarno radi

Svi smo joj zahvalni za ovaj trik koji je podijelila. Ne radi se o ničemu novom niti nečemu što je ona izmislila. Ovaj trik postoji već dugo, ali ne znaju svi za njega. Toliko je dobar da je to šteta! Rijetko koji trik stvarno u potpunosti i uvijek pomaže kod štucanja. Niti jedan nije baš u potpunosti od pomoći, ali ovaj radi savršeno.

 

@petrakurtela Life hack. Nema na čemu.😎 #lifehack #fy #balkan #fypシ #fyp #foryou ♬ original sound - petrakurtela

 

Malo izgleda čudno, ali to te ne bi trebalo spriječiti da ga isprobaš. Garantirano će zaustaviti štucanje odmah i to baš svaki put. Kako je Petra i pokazala, trebaš uzeti gutljaj vode, ali ne na način kako to inače radiš, već obrnuto. Treba se nagnuti i onda iz šalice piti u tom položaju.

Marissa Christine Kako da ti se parfem osjeti cijeli dan? Postoji tehnika koju koriste striptizete – a koja radi savršeno

Moguće je da ćeš se zaliti dok se ne izvježbaš ili da će te drugi čudno gledati ako to radiš negdje u javnosti, ali trik stvarno radi. Isprobali smo ga i mi, kao i ljudi u komentarima i svi se slažemo – radi. Neki su rekli da ih je to još baka naučila, pa ako tebe nije, kao ni nas, sada nas je naučila Petra Kurtela.

trik hack štucanje kako prestati štucati metoda koja radi petra kurtela

Još vijesti