Sweet Madness

Imamo pitanje za ljubitelje slatkog: je li vam ikada palo na pamet spohati omiljenu čokoladicu? Vjerujemo da nije, ali ovoj ekipi je i od toga je napravila biznis.

Prilično je nedavno otvoreno i zato još mnogi nisu čuli za Sweet Madness. Radi se o lokalu koji ima prilično čudnu i specifičnu ponudu, ali definitivno drugačiju od svega što si do sada mogla vidjeti. Nalazi se u centru Zagreba, a glavna (i jedina) stvar koju nudi su pohane čokoladice. Da, zvuči čudno, ali i to postoji kod nas.

čokoladice Koja je najfinija čokoladica na svijetu po izboru običnih ljudi? Lista top 5 najomiljenijih

Sweet Madness tako u ponudi ima pohani Snickers, Mars i Bounty. I uz to, naravno za popiti imaju – čokoladno mlijeko! Svatko tko voli slatko ovo mora isprobati.

 

 

Nemaju ništa drugo osim ovih tri čokoladice u pohanom izdanju, ali i to je dovoljno da privuće ljubitelje slatkog. Nalaze se na adresi Petrova 4, a rade samo popodne pa ih je malo teško uhvatiti, a mogu se njihove pohane čokoladice naručiti i preko Wolta.

 

 

Nije nešto što ćeš jesti svaki dan, to sigurno, ali je nešto novo za isprobati što nigdje drugdje nema. I definitivno kul ideja za dejt ako ne znaš gdje odvesti simpu. Idealno da ti uništi dijetu prije ljeta!

Slika nije pronađena Bi li se mogla hraniti kao član kraljevske obitelji? Ovo je 8 čudnih navika i pravila za hranu koje imaju

sweet madness pohani snickers pohani mars pohani bounty čokoladica Zagreb

Još vijesti