Imamo pitanje za ljubitelje slatkog: je li vam ikada palo na pamet spohati omiljenu čokoladicu? Vjerujemo da nije, ali ovoj ekipi je i od toga je napravila biznis.

Prilično je nedavno otvoreno i zato još mnogi nisu čuli za Sweet Madness. Radi se o lokalu koji ima prilično čudnu i specifičnu ponudu, ali definitivno drugačiju od svega što si do sada mogla vidjeti. Nalazi se u centru Zagreba, a glavna (i jedina) stvar koju nudi su pohane čokoladice. Da, zvuči čudno, ali i to postoji kod nas.

Koja je najfinija čokoladica na svijetu po izboru običnih ljudi? Lista top 5 najomiljenijih

Sweet Madness tako u ponudi ima pohani Snickers, Mars i Bounty. I uz to, naravno za popiti imaju – čokoladno mlijeko! Svatko tko voli slatko ovo mora isprobati.

 

 

Nemaju ništa drugo osim ovih tri čokoladice u pohanom izdanju, ali i to je dovoljno da privuće ljubitelje slatkog. Nalaze se na adresi Petrova 4, a rade samo popodne pa ih je malo teško uhvatiti, a mogu se njihove pohane čokoladice naručiti i preko Wolta.

 

 

Nije nešto što ćeš jesti svaki dan, to sigurno, ali je nešto novo za isprobati što nigdje drugdje nema. I definitivno kul ideja za dejt ako ne znaš gdje odvesti simpu. Idealno da ti uništi dijetu prije ljeta!

Bi li se mogla hraniti kao član kraljevske obitelji? Ovo je 8 čudnih navika i pravila za hranu koje imaju

sweet madness pohani snickers pohani mars pohani bounty čokoladica Zagreb