Kennedy Calwell

Upoznavanje s roditeljima dečka je veliki korak u vezi. Naravno da svaka cura želi ostaviti čim bolji dojam, no ponekad stvari mogu krenuti totalno po zlu.

Kennedy Callwell iz Kanade objavila je video na TikToku, sniman iz kupaonice roditelja njezinog dečka i nasmijala milijune. Njezina dogodovština postala je viralna i dosad je pregledana više od 4 milijuna puta.

No, zbog čega se Kennedy osramotila?

Naime, nakon što je bila na WC-u i obavila nuždu, naravno – htjela je pustiti vodu. No vodokotlić je zablokirao. Nije željela tražiti ničiju pomoć u ovoj situaciji, već je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i popraviti kotlić.

Podignula je poklopac kako bi provjerila što se to dogodilo. Onda se dogodilo ono najgore, poklopac joj je ispao iz ruku i razbio se na pod u stotine komadića. Srećom, roditelji njezinog dečka nisu bili u kući.

 

@kennedyallegedly But seriously what do I do #embarrassing #plumber #awkward #helpme ♬ Monsters, Inc - Gustav Lundgren & Unit

 

Kennedy je uhvatila panika, jer će sad morati priznati dečku i njegovim roditeljima da im je razbila kupaonicu.

Kako nema prozora kroz koji bi pobjegla, nema kućnog ljubimca ili malog djeteta na koje bi svalila krivnju, Kennedy je ipak rekla dečku Nicku što se točno dogodilo.

 

@kennedyallegedly Replying to @Amber Lincoln ♬ original sound - kennedy

 

Njezin se dečko svemu nasmijao, a zatim nazvao roditelje, bez da ga je Kennedy to tražila. Nick je krivnju preuzeo na sebe, a njegove se mama našalila kako će za kaznu odrađivati dodatne kućanske poslove, ali i otići s ocem u kupovinu nove toaletne školjke.

 

@kennedyallegedly Replying to @Mrs.Disco ♬ original sound - kennedy

 

Nick se baš ponio džentlmenski, a to su prepoznali i ostali TikTokeri.

„Kako dobar dečko. Ovo je materijal za muža. Udaj se odmah za njega“, stoji u jednom od mnoštva komentara.

Kennedy Callwell upoznavanje dečkovih roditelja upoznavanje roditelja razbiti vodokotlić

Još vijesti