Slika nije pronađena

Upoznavanje roditelja je faza u dejtanju koju bismo svi najradije nekako izbjegli, ali ako već dulje vrijeme imaš dečka, kad-tad će doći taj trenutak kada ćeš ga upoznati s roditeljima. Vjerojatno neće biti najugodnije iskustvo, zato je bitno dodatno ga ne pogoršati.

Prvo veliko upoznavanje ljudi u vezi je upoznavanje prijatelja, a nakon toga nekada kasnije slijedi i upoznavanje roditelja. Ako se s nekime viđaš već dulje vrijeme i stalno se družite, naravno da će mamu i tatu zanimati tko to je. S upoznavanjem roditelja je najbolje pričekati i ne siliti ga prerano, ali kada dođe vrijeme…bit će neugodno. Zato je bolje to iskustvo učiniti što bezbolnijim. Neke stvari ne bi nikako trebala napraviti jer one će samo učiniti sve neugodnijim i čudnijim. Evo kako ne upoznati dečka s roditeljima.

1.Nemojte se pipkati ili ljubiti pred njima

Podrazumijeva se da ovako nešto nećete raditi. Ovo će sigurno ostaviti lošu sliku, u to nema sumnje. Možete izdržati kratko bez da ste zalijepljeni jedno za drugo. Tvojim roditeljima sigurno ne bi bilo ugodno gledati vas dok ovako nešto radite, a i želiš da im se dečko svidi, a ne da ga odmah imaju na piku, jer što će tek onda misliti da radite kada ste sami ako vam nije bed pred njima plaziti jedno po drugome.

2.Nemoj da upoznavanje bude cjelodnevno druženje

Prvo upoznavanje treba biti kratko i slatko. I najbolje da na njemu ne bude cijela tvoja familija, uključujući užu i širu rodbinu. Iako se čini kao dobra ideja pozvati ga na neko obiteljsko okupljanje, to je zapravo jako loš odabir za prvo upoznavanje. Dovoljno je da ga za početak upoznaju tvoji doma, može to biti zajednička kava ili nešto tako casual. Sve što traje pola dana i više je previše za prvi put.

3.Nemoj zaboraviti dati dečku upute o svojima

Bit će puno lakše i tvom dečku manje stresno ako zna što očekuje i kakvi su otprilike tvoji roditelji. Jesu li jako ozbiljni ili se vole šaliti? Koliko znaju o vašoj vezi? Ima li nekih bitnih pravila koja su u vašoj obitelji, a koja mora znati? Nemoj da dođe na upoznavanje bez ijedne informacije. Veće su šanse da sve prođe glatko ako zna u što ulazi.

4.Nemoj ga ostaviti na dulje vrijeme samog s roditeljima

Jedno je otići nabrzaka na WC, a drugo ostaviti dečka samog s njima na više od 10 minuta. Moglo bi postati neugodno, kako njemu, tako i njima. Jednako kako želiš da se tvoj dečko svidi roditeljima, želiš i da se roditelji svide njemu, zato si ti bitna kao posrednik da se pobrineš da sve ide kako treba.

5.Nemoj se stresirati i paničariti

Želiš imati stvari pod kontrolom, a to nećeš moći ako paničariš. Pokušaj se smiriti i uvjeriti samu sebe da će sve biti dobro i da nemaš razloga biti toliko nervozna. Samo izbjegni sve ove ranije spomenute situacije i već imaš dobre šanse za uspješno provođenje upoznavanja.

Pogledajte još:

Stvari o svojoj vezi i dečku koje ne bi trebala dijeliti s frendicama - ove info ostavi za sebe

Pet načina da od roditelja dobiješ uvijek sve što želiš

Ovih 16 činjenica razumjet će samo cure s užasno strogim starcima

dečko veza upoznavanje roditelja

Još vijesti