Mladenka i djeveruša

Organizatorice vjenčanja iz Velike Britanije - Georgie Mitchell i Bethany Smith, gostovale su u podcastu „Unfiltered Bride“, gdje stručnjaci za industriju vjenčanja dijele najbolje savjete za najvažniji dan u životu.

Dotaknule su se teme toga što kao uzvanica ne biste smjeli nositi na vjenčanjima. Tako je naravno opće poznato pravilo da na vjenčanje ne idete u bijelom, jer je mladenka ta koja nosi bijelo.

No, organizatorice vjenčanja otkrivaju kako ne biste smjele nositi niti crvenu.

 „Nošenje te boje znači da ste spavali s mladoženjom“, rekla je Georgie dodavši kako je riječ o pričama i vjerovanju starijih generacija.

 

@the.unfiltered.bride Colours to avoid wearing to a wedding 💃🏼 #theunfilteredbride #bridepodcast #podcast #womenownedbusiness #weddingpodcast #bridefyp #bestpodcasts #weddingplanning ♬ original sound - the.unfiltered.bride

 

No, obje organizatorice vjenčanja složile su se kako postoji jedan bolji razlog zašto se crvena ne bi smjela nositi na vjenčanjima, a to je ta što s crvenom bojom skrećete pozornost na sebe i kradete pozornost mladenki koja bi trebala biti taj dan u centru pažnje.

Cijeli podcast možete pogledati OVDJE, a u komentarima na TikToku bilo je ljudi koji su bili poprilično iznenađeni time da crvena nije primjerena za svatove.

Jedna je osoba dodala kako na vjenčanja ne bi nikad nosila crno.

„Crno-ne, jer je za sprovode (osim ako nije izričito navedeno), a crvena boja isto ne, zato što prirodno privlači poglede pa skreće pozornost s mladenke“, stoji u jednom od mnoštva komentara koji je dobio preko 2 i pol tisuće lajkova. 

Smatrate li crvenu boju neprimjerenom za vjenčanja?

Ukupno glasova:

 

 

 

crvena nije za vjenčanja koju boju ne smijem nositi na vjenčanju što obući za vjenčanje organizatorice vjenčanja otkrile Svadba svatovi

Još vijesti