Slika nije pronađena

Iako ima različitih studija kod nas, čini se kao da opcija nikada dosta. Sada stiže još jedna za sve one koji se nisu pronašli niti u jednom od trenutno ponuđenih studija. Možda će baš ovaj biti onaj koji će ti se svidjeti.

Uvijek nam je drago vidjeti kada se otvori neki novi studij jer to znači da postoji još jedna opcija i da su veće šanse da će se netko pronaći u zanimanju koje ga stvarno zanima. Ovog se puta novi studij otvara u Splitu! Sveučilište u Splitu primijetilo da je da zadnjih godina raste interes za studiranje medija, novinarstva i komunikacija, a kako bi dali studentima potrebna znanja s obzirom na razvoj tehnologije i života, odlučili su pokrenuti studij pod nazivom Komunikacija i mediji.

Učenici na nastavi Top 10 fakulteta gdje svi žele studirati: Najpoželjniji prima 50 studenata, a želi ga 976 maturanata

Radi se o preddiplomskom studiju koji traje 3 godine, a kreće već ove jeseni. Može ga upisati 20-ak studenata, što i nije tako puno, zato treba ostvariti što bolji uspjeh na državnoj maturi.

Nakon završenog preddiplomskog studija Komunikacija i mediji moguće je nastaviti studij na velikom broju diplomskih studija koji se nude u Hrvatskoj i u inozemstvu, piše Studentski.hr. Studij će uključivati različite teme, a ono što bi najviše moglo zanimati buduće studente je da će imati čak 3 obavezna strana jezika: engleski, njemački i talijanski. Što će nekima biti super, a nekima noćna mora, zato nije loše znati.

učenje Najgori studiji u Hrvatskoj: Muka ih je studirati, a kada završiš imat ćeš nedovoljnu plaću

Završetkom preddiplomskog studija Komunikacija i mediji studenti stječu kompetencije za rad u svim službama koje zahtijevaju stručnjake na području komunikacije u javnom i privatnom sektoru te kreativnoj industriji.

novi studij Fakultet što studirati Sveučilište u Splitu komunikacija i mediji