Harry Potter

J. K. Rowling nas je zaludjela Harryjem Potterom, a sada je napokon došla jedna nova knjiga koja se može mjeriti s originalnim serijalom. Nije ju napisala ona, već fan, ali svejedno ju trebaš pročitati jer je GENIJALNA.

Zajednica fanova Harryja Pottera je poludjela za ovom knjigom. To se nije dogodilo još od izlaska originalnog serijala! Onda znaš da se radi o nečemu stvarno dobrom. Obožavatelji Harryja Pottera bi najradije da serijal traje zauvijek, što naravno nije moguće. Iako je J. K. Rowling prestala pisati nastavke, to ne znači da ne mogu drugi preuzeti tu dužnost. Jedan je fan napisao Harry Potter fanfiction i knjiga je postala hit.

Zgrada državnog arhiva Znaš li da u Zagrebu postoji Harry Potter lokacija? Zagrebački Hogwarts se može i posjetiti

Ovo nije prvi put da su fanovi pisali o objavljivali fanfiction priče, ali je prvi put da je neka knjiga stvorila takvu ludnicu. Knjiga se zove „Mancled“ i napisala ju je SenLinYu. U ovoj knjizi Red Feniksa nisu uspjeli poraziti Voldermorta i Harry je umro. Knjiga je zapravo mračna romansa, a glavni su likovi Draco Malfoy i Hermione!

SenLinYu je rekla da joj je inspiracija bila prve epizoda serije „The Handmaid's Tale“. Spojila je mračnu stranu te serije s Harry Potter serijalom i dobila knjigu koju fanovi čitaju u jednom dahu. Ova se knjiga nastavlja na peti nastavak „Harry Potter i Red Feniksa“, a polazišna je točka da Voldemort nije poražen i da je Harry umro pokušavajući ga ubiti. Hermione je preživjela, ali je zatočena.

Hermiona Granger Uči kao Hermiona Granger! Ona se baš uvijek drži 7 pravila kad je škola u pitanju

Tu dolazi poveznica s „Handmaid's Tale“. Pošto traje rat, nedostaje novih čarobnjaka pa Hermiona tako postaje surogat za poznatog čarobnjaka kako bi mu rodila djecu. Taj je čarobnjak Draco Malfoy. Nećemo ti previše otkrivati ako se odlučiš pročitati ovu knjigu, no čini se da je knjiga uspjela privući pažnju.

 

@claudiatalksfilm Utterly incredible, watching this back gave me a giggle so I hope it did for you too lmao - this was my first dramione fanfic and quite frankly idk how it could be topped, but pls let me know other ones!! #manacled #booktok ♬ original sound - claudia

 

I to nije jedina Harry Potter fanfiction knjiga ove autorice. Objavljuje ih na stranici Archive of Our Own gdje možeš pronaći i ovu i mnoge druge njene priče. Ljudi danima plaču nakon čitanja, a knjiga se već neko vrijeme vrti po društvenim mrežama.

harry potter Nova knjiga Nastavak fanfiction romansa hermiona i malfoy zaludjela fanove što čitati

Još vijesti