Galerija Norijada 2023 - 24 Norijada 2023 - 25 Norijada 2023 - 3 +61 Norijada 2023 - 5

Maturanti su glavni lik današnjeg dana. Preuzeli su gradove diljem Hrvatske, a mi smo se ubacili u njihovo slavlje na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Fotke će najbolje pokazati kakva je bila atmosfera.

U 12 je sati bilo okupljanje na Trgu i zatim povorka do Bundeka gdje će se cijeli dan do kasnih večernjih sati maturanti zabavljati i slaviti kraj srednje škole. Nije pogrešno reći da su „zauzeli“ grad jer ih se vidi i čuje posvuda. Šarene majice zaustavljaju promet i skupljaju poglede po ulicama grada. Danas je njihov dan! Išli smo vidjeti kakva je atmosfera na glavnom Trgu u Zagrebu i kako se maturanti zabavljaju, a umjesto da vam puno pišemo, sve će najbolje dočarati fotke! Maturanti su veseli, zabavljaju se i druže – i još ih je pogodilo i divno vrijeme, savršeno! Bilo da si ti maturant kojeg smo možda uhvatili na nekoj od fotki ili samo želiš vidjeti kako je to izgledalo, baci oko u galeriju iznad.

Kakve su natpise maturanti imali na majicama? Za to baci oko na galeriju u nastavku.

NORIJADA 2023: Kakve su natpise na majicama ove godine nosili maturanti? Pogledaj! Natpisi na majicama - 23 Natpisi na majicama - 21 Natpisi na majicama - 22 +43 Natpisi na majicama - 3

norijada 2023 Zagreb maturanti foto fotke budi in uz teen

Još vijesti